Страници

четвъртък, 31 юли 2014 г.

Golden Rose Nail Polish Collection + Swatches

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост съм събрала всичките си лакове на Golden Rose. До скоро притежавах едва 2-3 лака на марката, но бързо се влюбих във формулата на Rich Color и се сдобих с още. След като миналата година серията Selective беше пусната в продажба и почти всяка лако-маниашка душа се сдоби с лакове от нея, нямаше как и аз да пропусна. След прекъсването можете да прочетете мнението ми за всеки от цветовете по отделно.

Golden Rose Nail Polish Collection

събота, 26 юли 2014 г.

SUMMER: What's on my face

       Здравейте, момичета!

       След дъждовете от последните няколко седмици, имах усещането, че лятото тази година ще ни подмине. Е, най-накрая започнаха летните дни! В днешния пост ще ви покажа списъка с продуктите, които използвам напоследък. Разбира се, той не е изчерпателен - понякога посягам към някой друг продукт, друг път - изобщо не използвам декоративна козметика.

Summer Essentials
What's on my face

петък, 18 юли 2014 г.

SUMMER: Wishlist 2014

       Здравейте, момичета!

       Не съм се спирала тук от няколко седмици и (разбира се) си имам оправдания. Скоро ще ви споделя какво съм правила през това време - очаквайте пост за няколко пътувания, малко снимки от ежедневието ми и информация за последните събития около мен :). Днес ще поставя началото на серията от летни публикации за тази година. Можете да се насладите на списъка ми с желани красоти за лято 2014. Надявам се да ви вдъхновя за разходка по магазините или поне да ви заредя със слънчево настроение.

Wishlist Summer 2014