петък, 10 август 2012 г.

Продуктите в несесера ми



-->Здравейте, момичета!


Реших да ви покажа кои са продуктите, които нося в несесера си. Искам да внеса уточнението, че съдържанието се мени честичко, като в повечето случаи добавям още и още продукти, докато имам възможността  да затворя мъничката чантичка. Тогава изваждам всичко, прибирам само основното и процедурата започва от начало.

Първият продукт, който прибирам, е един руж на Bourjois (34 Rose D’or). Нося го основно заради огледалцето и компактните му размери. Никак не харесвам четчицата, с която се предлага.
Има три предмета, които винаги намират място в малката чантичка и не излизам без тях. Това са пила за нокти, ножичка и пинсета. Не ми се налага да ги ползвам често извън дома, но ако не ги взема, задължително си намирам причина да съжалявам. 

-->И през зимата, и през лятото устните ми се изсушават лесно. Това е причината да си нося балсам за устни. Когато градусите са 30+ предпочитам да не го вземам, за да няма неприятни изненади от разтичане. Ползвам балсама на Leocrema: 

-->Обикновено слагам в несесера и гланца за устни, който съм сложила преди да изляза, за да мога да го повторя, когато го „изям”. Днес съм с този на Maybelline (520 Cherry Kiss): 

-->На дъното на несесера ми винаги се мотаят няколко фиби и едно-две ластичета за извънредни ситуации (в случай, че ми стане много горещо или някой косъм реши да се отцепи от останалите). В повечето случаи са в черно:

-->Според грима и мястото, на което отивам, добавям молив за очи, някои единични сенки, друг руж или някоя четка (ако ще се наложи да си поправя грима през деня). Старая се да нося възможно по-малко количество продукти – заради тежестта, обема и неблагоприятното влияние на температурата върху козметиката.
Вие какво носите във вашите несесери?





-->

2 коментара :

  1. Фиби!!!!! Те са незаменими,има във всяко джобче, несесерче или чанта.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз понякога откривам фибите си на много неочаквани места :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...