вторник, 4 септември 2012 г.

NOTD Сини връхчета и цветя

Здравейте, момичета!

Септември никога не ми е бил сред любимите месеци - обичам лятото, а това е месецът, който ме разделя с любимия сезон, наляга ме меланхолия... Но не това се случва тази година - предстоят ми само весели събития! Заредена съм с летни емоции и това личи и от маникюра ми. Това е крайният резултат, а в снимките надолу можете да проследите как го направих:
Можете да направите декорацията само на един пръст за акцент или на всички, да разположите цветенцата по един и същ начин на всеки нокът или различно - както ви допада повече.
Използвала съм заздравител и Flormar 397 в стъпка 1. За стъпка 2 можете да използвате и тиксо, ако ви е трудно да оформите диагонал (не забравяйте да залепите и отлепите тиксото няколко пъти по кожата или дрехите си, за да премахнете част от лепилото). Точките от стъпка 3 размазах с топлийка, за да се превърнат в листенца за цветята. Добавих розова точица в средата и няколко зелени листенца на безимения и палеца.
Ето какво използвах:
  • Flormar 424 - зелени листенца
  • Flormar 397 - основа
  • Golden Rose 07 - розови тичинки? хаха
  • Gabrini 302 - белите листенца
  • Gabrini 379 - сините връхчета на ноктите ми
Ще се радвам да споделите вашите идеи за лесен маникюр в домашни условия тук или на стената във Facebook.

До скоро!
Криси

5 коментара :

  1. Просто страхотен!За моя жалост по необясними за мен причини мога да се гримирам,но едва едва успявам да се лакирам ....Уви съдба!:(((

    ОтговорИзтриване
  2. Супер свежо и готино ти се е получило :)

    ОтговорИзтриване
  3. Отново много хубава идея!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...