неделя, 2 септември 2012 г.

Нокти: Week3

Здравейте, момичета!

Последните няколко дни изкарах с приятеля ми в планината без интернет (и с губещ се обхват на мобилните, но това е друга тема). Това е причината да отбележа края на третата седмица от предизвикателството в неделя вместо в събота.
горните две снимки са от първия ден, долните - от днес
Както можете и сами да видите от снимката, нямам с какво да се похваля в тази публикация. Обяснението е просто - по-голямата част от седмицата бяхме в Родопите, а аз не си носех вълшебното контейнерче с лековита течност. Личи си и раничката на левия показалец, която си направих след като поиздърпах една кожичка (отивам да се срамувам) :D
Това, с което вече се гордея, е начинът, по който ноктите ми изглеждат лакирани - не са мекички, огъващи се, имат гладка нокътна плочка, без разслоявания. Трябва да бъда маааалко по-стриктна с прилагането на малкото чудо и съм убедена, че ще си заслужава :)
До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. И ръцете и ноктите ти са страхотни!!!!
    Според мен маникюра е най-красив с безцветен лак,придава блясък и не е претенциозно.От снимката съдя,че изрязваш кожичките,аз имам много малко и ги бутам леко с инструмент.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за комплимента :)
      Имам лошия навик да си подръпвам кожичките (вместо да ги пиля/набутвам), което ми докарва само ранички. Винаги съжалявам след изтръгването на всяка нова кожичка, но продължавам да си го причинявам. С предизвикателството исках да сложа край на това мъчение, но за сега резултатът по този критерий е спорен :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...