сряда, 26 септември 2012 г.

Wishlist Есен 2012

Здравейте, момичета!

Днес ще ви покажа моя есенен wishlist. Повечето от нещата, които съм включила, не са конкретни продукти, затова приемам съвети за марки, цветове, места, от които могат да се закупят :)

  1. Тренчкот - в светъл цвят, средна дължина, на достъпна цена. 
  2. Обувки - никога не са излишни :) Харесвам и равните, и високите. 
  3. Лакове - с понижаването на температурите желанието да се лакирам в по-тъмни нюанси нараства. Хвърлила съм око на няколко цвята - тъмно малиново, кафяво, тъмно синьо. 
  4. Заздравител за нокти - при последното прибиране на лаковете съм оставила заздравителя отворен и сега е неизползваем. Използвах втвърдителя за нокти с диамантен прах на Melly - много съм доволна от него, но ми се иска да пробвам и друг. Колебая се между тeзи на Perfect и Flormar. Ще се радвам и на предложение за топ лак :)
  5. Руж - имам няколко ружа, но във всеки от тях има блестящи частици. Това ме спира да ги използвам през деня. Искам матов руж в прасковената гама.
  6. Naked palette - мисля, че няма момиче, което да не е чувало за тази палитра. Надявам се някой ден да мога да се похваля, че вече и аз притежавам една от тези вълшебни кутийки.
  7. Revlon Lip Butter - още с излизането им в продажба в края на миналата година станаха голям хит. От любопитство защо толкова много ги харесват ми се иска и аз да ги пробвам. Цветовете, които ми харесват най-много, са Berry Smoothie и Pink Truffle.
Какъв заздравител и топ лак използвате вие? Доволни ли сте? Имате ли руж без блясък? Кои са продуктите, които искате тази есен? Можете да оставите коментар тук или във Facebook.

До скоро!
Криси
Снимката на Revlon Lip Butter и картинките, които използвах в колажа, са от интернет.

5 коментара :

  1. Много хубав уишлист:) И аз искам lip butter-ите на Ревлон,но не знам дали ще ги внесат в България:( Иначе аз за заздравител ползвам калциев гел на Префект и съм доволна.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също ползвам калциевия гел на Перфект и съм много доволна. Използвам и техния топ лак и бих казала, че за цената му си върши работата много добре :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз за заздравител използвам 5 в 1 на Perfect и съм също доволна, ноктите ми са много здрави и не се лющят. И аз използвам топ лакът им и не мога да кажа нищо лошо за него. Общо взето - разчитам на Perfect щом става въпрос за ноктите ми ^^

    ОтговорИзтриване
  4. Още един глас за 5 в 1 на Перфект. И като база, и като топ е чудесен. От 2 седмици го използвам и ноктите ми не са се счупили/сцепили.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви за коментарите, момичета! Ходих до близкото козметично магазинче и попитах за Perfect, но продавачката ми каза, че в момента нямат. Препоръча ми заздравител против чупене на нокти на Flormar и каза, че е добър и за топ - създавал стъклен ефект. Купих го, но ще потърся Perfect и другаде. :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...