понеделник, 20 май 2013 г.

Sleek i Divine Palette Original

       Здравейте, момичета!

       Последните няколко дни се поизгубих от блог-пространството, но в това приятно време никак не ми се стоеше у дома. Повечето свободно време прекарах с любимия в разходки. В събота направихме една вечерна обиколка, включвайки се в "Нощта на музеите и галериите".
       Днешния ми пост е посветен на продукт, който имам от близо две години - сенките на Sleek. Палитрите им са техния продукт-символ. Една бърза справка в Google ще ви докаже, че положителните мнения за тях са безброй. В момента в официалния сайт на Sleek се предлагат 13 разновидности. Аз имам Original. 
Sleek i Divine Original Eyeshadow Palette
       Трябва да си призная, че покрай NAKED бях забравила за тази палитра, но отново се завръщам към нея. Опаковката е матиранa и много приятна на допир. Затваря се плътно и се усеща много стабилна. Пропътувала съм доста километри с нея и до сега не съм имала никакви инциденти. Вътрешната страна на капака е огледало, което е много полезно, когато не я ползвам у дома. Има двустранен апликатор, който ползвам много рядко и съм забравила да снимам.
Sleek i Divine Original Eyeshadow Palette (swatches)
       Палитрата съдържа 12 минерални сенки. Цветовете са силно пигментирани и лесни за преливане помежду си. Има много варианти за комбинация между отделните сенки, но стоят добре и нанесени самостоятелно. В комбинация с други също се преливат добре. Черното е единствения цвят с матов завършек. Останалите цветове са перлени или блестящи. Усещат се изключително меки. Количеството от всеки цвят е 1,1g.
       Както си личи от снимката, най-често използвам най-светлия цвят. Съдържа отразяващи светлината частици и изглежда много добре във вътрешния ъгъл на окото. Понякога го използвам и на целия клепач. Трябва да отбележа, че този цвят е най-труден за нанасяне - частиците много често падат. Харесвам го в комбинация с почти всички сенки от палитрата.
       Трайността на сенките при мен е повече от задоволителна. Носила съм ги без база 6-7 часа без да са помръднали. След това започват да се събират в гънките на клепача. С основа издържливостта им се повишава с още час-два.
       В една от публикациите от миналата година можете да видите грим, в който съм ползвала палитрата на Sleek.
       Купих си моята палитра от Лондон. От сайта на Sleek Makeup можете да направите поръчка до България. Стойността на доставката (доколкото ми е известно) зависи от продуктите, които поръчвате. За една палитра доставката е малко над $4.
       Харесала съм си още няколко продукта на Sleek - можете да ги видите в Wishlist-a ми. А вие ползвали ли сте някоя от палитрите им? Коя ви допада най-много? Кои са любимите ви цветове от тази?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Имам Bad Girl palette и страшно си я харесвам :)
    Поръчах я от ибей, с доставката дойде за 28 лева :)
    Tвоята също е много хубава <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мери :)

      И на мен ми харесва Bad Girl. Когато си купих тази палитра бях взела още 5 (различни) и ги подарих на приятелките ми. Почти всичките палитри на Sleek ми харесват :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...