събота, 20 юли 2013 г.

Pinks Beauty Box Юли-Август

       Здравейте, момичета!

       В началото на месеца голяма част от запалените по козметика дами бойкотираха бойкотирахме един определен интернет адрес. След нашата атака сайтът, от който трябваше всяка да може да поръча своята розова кутия, просто отказа. Аз бях една от щастливките, които успяха да поръчат, и днес ще ви покажа съдържанието на моята кутия.

Pinks Beauty Box юли-август
       Силният дебют от миналия месец и обещанието за двойно съдържание нямаше как да не засилят интереса още повече. Има момичета, които пропиляха много нерви и останаха разочаровани, че бройките отново не достигнаха за всички желаещи. А съдържанието е наистина на много добро ниво. Продуктите са в количества, достатъчни да се придобият впечатления за продукта. Мострите в сашета са сведени до минимум и (за мен поне) са просто допълнение към останалите продукти.

продуктите от Pinks Beauty Box юли-август

       Темата за този месец е "Перфектната ваканция". По-голямата част от продуктите, включени в кутията, са в удобен за пътуване размер и трябва да ни влязат в употреба по време на идеалната ни почивка. Въпреки че най-дългата ми почивка вече е зад гърба ми, ми предстоят още няколко по-кратки пътувания и определено ще се радвам за из път да имам по-малките опаковки.

продуктите в Pinks Beauty Box юли-август
       Най-голям интерес за мен предизвиква продуктът на Delarom. Определено не се вписва в моя бюджет за красота, но с удоволствие ще изпробвам почистващия гел за лице с перли от жожоба.

почистващ гел за лице Delarom
        В кутията се криеше и мини душ гел на Lierac, който трябва да предотврати изсушаването на кожата. Дали това наистина се случва ще докладвам след като го използвам.

душ-гел Lierac
        Друг продукт, който с удоволствие ще вкарам в употреба, е млякото за тяло за след слънце на Bioderma. Получих също и мостра на слънцезащитния крем за лице Photoderm MAX SPF 50+.
мляко за тяло за след слънце и слънцезащитен крем за лице Bioderma
       Получих и шампоанът Phytokeratine на Phyto. Според описанието този продукт трябва да прониква в дълбочина и да възстановява структурата на косъма, да го запълва и изглажда и да спомага за хидратацията на косата.
       Получих и мостри на два аромата на Lolita Lempicka. Към всяка кутия имаше и бонус продукт - мини дезодорант на B.U.

Phytokeratine на Phyto, Lolita Lempicka, B.U.
       Получих и мостри на балсам на Phyto, хидратиращ лосион на Bioten и слънцезащитен BB крем на Carroten. Останах изненадана да намеря и краткия разказ на К. Р. Сафон Огнената роза. Продуктите на Bioderma и Lierac бяха в несесери. Този на Bioderma е за бански и е с практичен цип, а другият се закопчава с велкро лепенка.

продуктите от Pinks Beauty Box юли-август
       В тон с темата на месеца логото на капака и дъното на кутията бяха малко по-различни от миналия месец. Към надписа от Pinks са добавили слънчице. Мисля, че е много приятен малък детайл, на който си заслужава да се обърне внимание :)

Слънчевата Pinks Beauty Box - Перфектната ваканция
       Едва ли има недоволни от съдържанието на кутията. Единственото недоволство е породено от недостатъчните бройки. Надявам се от септември (когато ще можем да поръчаме следващата кутия) да няма разочаровани :) Адресът, на който можете да направите регистрация и да заявите своята кутия, е Pinks Beauty Box. А вие успяхте ли да поръчате? Ще поръчате ли през септември? Кой е любимият ви продукт от кутията? Има ли продукт, който да не ви допада? Можете да оставите своите коментари тук или във страницата във Facebook.

До скоро!
Криси

3 коментара :

  1. Аз не успях да се вредя :( Но още не съм си изпробвала всичко от първата кутия, така че вече ми поотмина ядът. И дано септември има за всички. :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз не успях да се вредя тогава....
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...