вторник, 16 юли 2013 г.

SUMMER: На плажа

       Здравейте, момичета!

       Лятото вече е в разгара си и предполагам, че почти всички си мечтаем за почивка на море или в планината. Миналата седмица с моя любим бяхме на море и си изкарахме незабравимо. Вече нямам търпение за следващата ми среща с морските вълни. По време на почивката ни направих малко снимки за блога и ще направя една кратка лятно-морска серия публикации. Днес ще ви покажа с какво ходих на плажа. Не съм от момичетата, които носят много неща - колкото по-малко, толкова по-добре!

       На плаж нося със себе си само неща, без които не мога. Постарала съм се да ги намаля до минималното ниво :) Въпреки че носех още три комплекта бански, използвах само този на снимката по-долу - той е най-новият ми и се оказа и най-удобен от всички, които някога съм имала.
       Носех само една шапка на почивката ни. Предпочитам шапките ми да бъдат с широка периферия, защото те предпазват косата и лицето от (по-голяма част от) слънчевите лъчи. Панделката на шапката беше колан за един панталон, но не я носех по предназначение. Мисля, че новото ѝ приложение е по-добро.
       Слънцезащитният лосион, който си взехме, е Garnier Ambre Solaire (Golden Protect) с SPF 30. Скоро ще споделя впечатленията си за него.
       Плажната ми книжка тази година е подарък за рождения ми ден. Леко, приятно четиво, което те кара да оцениш колко щастлив си тук и сега. Бих го препоръчала на всеки, който се нуждае от напомняне да се усмихва повече :)
       Това са нещата, които всеки ден бяха с мен на плажа. А какво носите вие?

До скоро!
Криси

9 коментара :

  1. Много ми харесва синият цвят това лято и гледам от твоята публикация само синьо, синьо ;))
    Много свежо! Аз като, ч ели тази година го раздавам по-свободно на плажа и не се толкова вълнувам за как ще подредя всичко в плажната чанта и малко нещо не влагам особено старание. Но пък всичко необходимо за удобството ми е с мен, явно си е станало рутина при мен да взимам всички мазила, кърпата, вода и нещо за четене. Общо взето с моята бяла кожа гледам винаги да съм на сянка и максимум по всякакъв начин защитена и разнасям дори и спрей за коса, който честно хич не подновявам на самият плаж ;дд

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И моята кожа е много светла. Дори се поколебах дали не сгреших, че взех SPF 30 (вместо обичайния SPF 50). Но пък си стоя само под чадъра, защото не ми се рискува да изгоря.
      Също не пропускам да си взема и водата :D
      И аз предпочетох синьото тази година - дори и в ежедневието си посягам все по-често към него. Ще се радвам да видя подобна публикация (или пък видео ;) ) и от теб :))))

      Изтриване
  2. Тази книжка ще си я потърся! Понякога имам нужда да се усмихвам!
    супер постче! Така ми се доходи на морееееееее :)

    ОтговорИзтриване
  3. Книжката трябва и аз да я погледна, но на въпроса... Банският на коя марка е и от къде е, че много много много ми хареса? :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сигурна бях, че ти ще се заинтересуваш от банския. Честно! Като видя нещо синьо и за теб се сещам вече! Само ти и една моя приятелка сте толкова луди на тема синьо!!! :)

      Изтриване
    2. Не е на никаква марка - нещо китайско е (на етикета пише G-TWITTER) :D
      Взех си го от Grand-а за 24лв. Имаше и други цветове :)

      Изтриване
    3. Хахахах, Мери, поне съм запомняща се с това синьо :D

      Мерси, Криси :)) Аз съм в търсене на нов бански, макар че имам две нови сини долнища :)))

      Изтриване
    4. Още един бански никога не е излишен ;)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...