сряда, 24 юли 2013 г.

SUMMER: Продукти за пътуване /за коса и тяло/

       Здравейте, момичета!

       Днес ще ви покажа кои продукти за коса и тяло използвах, докато бяхме на море в началото на месеца. В тази публикация почти не фигурират мини размери, защото почивката ни беше 8 дни и малките опаковки нямаше да са достатъчни. За да не прекалявам с багажа си, ограничих броя на продуктите, като се постарах да взема само най-необходимото.

SUMMER
       Единствените малки опаковки, които взех, бяха на продуктите за коса. От аптека си харесах шампоана на Klorane с магнолия. Носех също няколко мостри на различни шампоани, които просто си чакаха реда. Доволна съм, че освободих място в кутията, в която ги съхранявах, за да добавя там нови продукти. Балсамът на Dove получих като подарък на скоро заедно с шампоан на марката. Гъст е и прави косата ми много приятна на допир.

Dove, Klorane
       Носех също четката Tangle Teezer. Много бързо свикнах с това малко приспособление и вече не искам да ползвам други гребени и четки.

Tangle Teezer
       Малко преди да тръгнем за морето, попаднах на гъбата за баня от снимката по-долу. Представлява по-малка ексфолираща гъба, на гърба на която има сапун. На мен ми беше прекалено груба и използвах само сапунената ѝ част. Ароматът е силен. Цялата баня ухаеше на мед и мляко (понякога дори по-силно отколкото ми се искаше). Носех и душ-гела на Dove.

Garnier, Dove, Nivea
       Слънцезащитният лосион, който избрахме, е Garnier Ambre Solaire с SPF30. Опаковката е удобна, капачката се затваря плътно. Попива бързо и не оставя мазен филм. Ароматът му е сходен с този на други слънцезащитни продукти, но е една идея по-свеж.  Веднъж нанесен лосионът оставя върху кожата златист отенък и многобройни блестящи частици, от които се отървахме два дни след като се прибрахме. Озаряващият ефект никак не се хареса на половинката ми, но беше повод за много шеги. :)

Garnier Body Lotion, Garnier Ambre Solaire, Nivea
       След плажа използвах хидратиращия лосион с алое вера на Garnier. Усещам го много освежаващ, като хладен полъх. Консистенцията му е по-гъста от Ambre Solaire, но също попива много бързо.
       Олиото на Nivea остана почти неизползвано. Вместо удобния вариант с помпичка, купих опаковката с капачка, за което много съжалявах. Олиото е много течно. Трудно се контролира какво количество от продукта да се използва. Не попива много бързо (все пак е олио).
       Кои продукти бихте взели вие за почивка през лятото? Кои са любимите ви слънцезащитни продукти? Ако имате подобна публикация, ще се радвам да оставите линк в коментарите :)

До скоро!
Криси

4 коментара :

  1. Тези гъбки са много интересни. От много време ги търся и никъде няма. Вчера ходих до Рефан да си взема от захарните им ексфолианти и случайно видях, че имат. Взех една де :))) Тази от къде е? <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От един хранителен магазин в Пловдив :D
      Ароматът на сапуна ми беше прекалено силен, а самата гъба е по-груба отколкото ми харесват. Съвсем случайно я "забравих" в хотела :D

      Изтриване
  2. А от този душгел доволна ли си? Изхабих цяла опаковка, чакайки "видимия резултат", но той за жалост така и не се появи :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен е обикновен душ-гел - единственото отличаващо го качество е по-кремообразната му текстура. Не ме впечатли с нищо.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...