неделя, 4 август 2013 г.

5 любими под 5 лева

       Здравейте, момичета!

       Този месец реших вместо да ви покажа кои са любимите ми продукти напоследък, да направя списък с пет любими продукта на цена до 5 лева. В интерес на истината това са и част от нещата, към които посягах най-често през изминалия месец.
Пет любими под 5 лева
elf, Golden Rose, Бочко, Bilka
       Кремът за ръце и нокти на Bilka е продукт, без който не оставам. На снимката е старата опаковка, в която се предлагаше. Това е причината да успея да купя две тубички на цената на една от Elitis. Кремът има силен сладък аромат, който се усеща дълго след като е нанесен. Кожата на ръцете ми е много суха и попива продукта бързо. Не съм забелязала да оказва влияние на ноктите ми. Цената за една тубичка от 100мл е под 3 лева.
       Шампоанът на Бочко използвам предимно за четките си. Харесва ми колко пухкави прави косъмчетата им. Понякога го използвам и за косата си. Цената му е под 3 лева за 200мл.
       Ако трябва да избера една единствена четка, която да ползвам, без колебание бих посочила скосената на elf. Използвам я ежедневно, за да попълня веждите си. Имам още няколко скосени четки, който използвам за очна линия или да нанеса сенки в основата на миглите. Определено със следваща поръчка от elf ще добавя още една такава четка в колекцията си. Косъмчетата са гъсти и твърди. Ширината, в която са разположени, съвпада идеално с веждите ми. Дръжката е матирана и много приятна на допир. Редовната цена в английския сайт е £3.75, но често пускат кодове за 50% намаление.

elf Small Angled Brush
       Предполагам, че всички сте виждали спиралата Maxim Eyes на Golden Rose. Бързо се превърна в мой фаворит. Харесвам и лилавата City Style, но я изразходвам прекалено бързо - за няколко употреби и е суха. Цената варира около 3 лева.

Golden Rose Maxim Eyes
       Последният продукт също е на Golden Rose. Купих си металическа очна линия миналата година. Цветът е наситен искрящ тюркоаз и определено няма как да остане незабелязан. Смятам, че е много красив акцент в летния грим. Четката е тъничка и удобна за прецизно нанасяне. Консистенцията е течна. Не съм имала никакви проблеми с трайността - издържа по цял ден, докато не я почистя с демакиант. Цената е 4-5 лева.

Golden Rose Metallic Eyeliner 11
       Кои са вашите любими продукти на ниски цени? Кои са любимите ви продукти за изминалия месец? Можете да оставите коментар или линк към подобна публикация тук или във Facebook.

До скоро!
Криси

16 коментара :

  1. Много интересна публикация!Кремчето на Билка ми е много любим продукт,обожавам аромата му!Заинтригува ме синята очна линия :)) Бочко също ми е много любима марка :)
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен ароматът на крема на Bilka ми подейства хипнотизиращо още първият път, когато го ползвах. Не мисля, че скоро бих го сменила за друг :)

      Изтриване
    2. Определено е доста завладяващ :)

      Изтриване
    3. ОоО, дааа Билка са превъзходниии :)
      http://thingamyjic.blogspot.com/

      Изтриване
  2. Имах същата очна линия на ГР, но ми се счупи четката, по-скоро обвивката й :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :(
      Може би е била дефектна опаковката? С моята не съм имала проблеми - пътувала съм с нея, изпускала съм я (многократно)... не е помръднала.

      Изтриване
    2. E то винаги има някой дефектни, ама кой да гледа какво има в кутийката, преди да го купи :D Но цветът е наистина прекрасен <3

      Изтриване
  3. :)) Да, крема на Билка е и сред моите любимци, много добре си го описала. Очната линия е с много приятен цвят =))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хвърлила съм око на още два цвята от същата серия :D

      Изтриване
  4. Отговори
    1. Мерси :)
      Може би ще направя "Още 5 любими под 5 лева" скоро :)

      Изтриване
  5. Страхотен пост!Доста полезно ако си с ограничен бюджет :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубави продукти, Криси :) Не знам защо блога ти ми се губеше и ми отне време да го открия, много се обърквам и май скоро ще се наложи да премахна от листа си тези, които не са ми интересни и да оставя само тези, които искам да чета.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Жени! :)
      Ще се радвам да остана в списъка за четене :)

      Изтриване
  7. Напълно съм съгласна за крема на Билка! Любимият ми от много години насам!!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...