събота, 31 август 2013 г.

TAG: Summer 2013 + Most Worn Things

       Здравейте, момичета!

       В края на август миналата година, когато блогът ми бе новоизлюпен, се включих в нашумелия тогава таг за най-носените летни неща. Днес, докато снимах продуктите за този на Murfeishun от Makeup and Other Things, реших да обединя въпросите им в един общ пост. Можете да разгледате моите любимци за лято 2013 и да ги сравните с тези от миналото лято. А в края на публикацията ще намерите и линкове към други български блогърки, които са се включили в Summer 2013 TAG. Приятно четене! :)

Summer 2013 TAG / Most worn things
       1. Любима напитка:
       Вече ви показах любимата си домашна лимонада. В действителност пия най-често вода. Много освежаващо ми действа и комбинацията мента+спрайт. :)

       2. Любима чанта:
       Любовта ми към чантата от снимката по-горе възникна от пръв поглед. Почти не ползвам друга напоследък. Не е голяма, а събира всичко, което ми е необходимо.

       3. Цветовете на лято 2013: 
       Бяло, жълто, тюркоаз, бебешко розово.

       4. Любимо място за релакс:
       Това лято почти не ми остана време за почивка. С приятеля ми ходихме на море в началото на юни и вече ми се струва, че е било миналата година. Въпреки това имахме възможността да си откраднем няколко дни за релакс и избрахме да ги изкараме във Велинград. Отбихме се и за един приятен следобед край язовир Батак. Беше доста зареждащо.

Батак
       5. Любими аксесоари:
       Слънчевите ми очила, които за съжаление не мога да покажа в тази публикация. След един малко неприятен за тях инцидент вече мога само да разказвам за тях :)

       6. Любима дреха:
       Без колебание тази прекрасна лека рокличка на цветя. Обожавам съчетанието между цветовете.

Summer 2013 TAG
       7. Продуктите, които използвах за грима си:
       През лятото не използвах много грим, но най-често включвах спирала и коректор. Тази година за първи път започнах да се харесвам с червило. 

Summer 2013 TAG
Golden Rose, Maybelline, elf, Bourjois, Revlon
       8. Мястото, което исках да посетя:
       Толкова са много! Може би най-много съжалявам, че не успяхме да посетим ваканционно селище Романтика, с. Кирково. В списъка с местата, които искам да посетя, е от поне две години и всеки път нещо се случва и го пропускаме.

       9. Книга/Филм, който ме вдъхнови:
       Не бих казала, че ме е вдъхновил, но това лято изгледах (за първи път) трите сезона на Game of Thrones и определено много ми допадна. В очакване съм на сезон 4!

       10. Доволна ли съм от лято 2013:
       Доволна съм, макар да не успях да му се насладя на 100%. 

+ Бонус Най-използваните:
       1. Лак: Pefect Gel Look Nail Polish
       2. Продукт за коса: Macadamia Nourishing Leave-In Cream, за който скоро ще споделя мнението си, и Tangle Teezer
       3. Чанта: На снимката в началото на публикацията е :)
       4. Руж: този на elf от дуото с бронзираща пудра.
       5. Сенки: светлите тонове от NAKED на UD
Urban Decay NAKED

       Не пропускайте да прочетете и публикациите на:
       Приканвам всяка от вас, която е прочела поста и желае да се включи, да го направи :) Не пропускайте да оставите линк в коментарите, за да разгледам и вашите любими летни продукти.

До скоро!
Криси

11 коментара :

  1. Роклята и чантата ти са страхотни!!!
    Аз също тази година започнах да нося повече червила - при мен проблема беше, че все на грешни съм попадала досега.

    Изключително ти благодаря за милите думи :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тъкмо сега го гледам. Ог прекалено многото ми абонаменти в блогър не е останало място за твоя, но пък затова новото ми решение е bloglovin и сега чета твоята версия на тага. Радва ме факта, че така добре се е приел ;)

      Крисе, роклята е толкова нежна <3 Сигурна съм, че ти седи страхотно! Радвам се, че ползваш и ти Макадамия. Доволна ли си?

      Изтриване
    2. Купих си я в края на зимата и тогава не ми се отрази добре - отежняваше косата ми и я омазняваше. След като настъпиха по-високи температури реших да ѝ дам втори шанс и изобщо не съжалявам - косата ми става мекичка и гладка. Скоро ще направя ревю :) Кои са твоите любими продукти на Macadamia?

      Теди, кои са твоите любими червила? Кои са били грешките ти? :D

      Изтриване
    3. Криси, направила съм снимки с червилата ми на ГР и вероятно утрешния пост ще е за тях, освен ако не реша друго (имам снимки за общо 8 поста напред).
      Миналите грешки са били просто неправилни цветове - имам едно много оранжево, едно прекалено червено, гланца за който писах, а освен него днес изхвърлих и един с брокатчета които лилавеят (wtf?!) просто нз къде ми е била главата като съм избирала всичко това, но напоследък съм се отиентирала правилно и си имам колекцийки от по няколко червила на ГР и глосове на Флормар, които мн си харесвам и така.

      Изтриване
    4. Тогава очаквам публикацията ти :)

      Изтриване
  2. от най-ползваните ти и на мен Нейкид 1 и дуото на Елф са ми любими ♥
    разгледах и миналогодишния ти таг, а аз участвах в един летен преди около 2 месеца:
    http://a-cup-of-teia-ted.bg-damma.com/2013/06/21/tag-a-beautiful-summer/

    ОтговорИзтриване
  3. Крис, роклята е супер <3 От кое си по-доволна - от Макадамия-та или от лореалското олио? Кика много ги хвали също тези на Макадамия, но на мн ми се иска първо да изхабя олиото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ползвах олиото преди да настъпят жегите - до тогава Macadamia-та не ми се отразяваше никак добре. Сега предпочитам нея пред Митичното Лореалско чудо. Нанасям съвсем малко количество по краищата на косата (може би до половината дължина на "буйната" ми косица) и тя става мекичка и гладка. Много съм доволна и ще си поръчам и други продукти :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...