сряда, 18 септември 2013 г.

E.L.F. Cosmetics Collection

       Здравейте, момичета!

       Реших да ви покажа в една обща публикация продуктите на e.l.f., които имам, и да ви споделя с няколко думи своето мнение за тях. Като цяло съм доволна от повечето, някои са се настанили трайно сред любимците ми, но има и няколко продукта, които за мен бяха разочарование.

e.l.f. collection
       В началото на годината получих като подарък от e.l.f. два сета лакове за нокти. Въпреки голямото ми желание, не успях да се спогодя с нито един от тях. Те просто не изсъхват върху ноктите ми (търпението ми стигна да чакам 20 минути - и това време не беше достатъчно). Консистенцията на някои е много странна - цветът се отделя в по-гъста част и остава водниста течност над него. Определено не бих ги препоръчала, колкото и да ви харесват цветовете в сайта.

e.l.f. collection
nail polish sets
       Два от продуктите, които най-много исках да пробвам, бяха HD Powder и Blush&Bronzing Powder. Мога да кажа, че отговориха на очакванията ми. Безцветната пудрата е много фина. Нанасям я с четка. Пухчето използвам като похлупаче, за да не се разпилява продуктът, когато пътувам.

e.l.f. HD Powder Translucent
e.l.f. Blush & Bronzing Powder St Lucia
       Ружът се превърна в мой любимец много бързо. Цветът му е розово с прасковен подтон и златисти отблясъци. Контуриращата пудра ми е една идея по-тъмна и е необходимо съвсем малко количество и много добро преливане, за да ми влезе в употреба. Това е причината да не посягам често към тази част от кутийката.

e.l.f. HD Powder Translucent
e.l.f. Blush & Bronzing Powder St Lucia
      Имам още два ружа на марката. Прахообразният руж е от Essential-серията. Цветът е Glow и наистина е доста блестящ. Това е предишната опаковка на ружовете им. Много е нестабилна и изглежда лесно чуплива. HD Blush бе едно от разочарованията ми. Цветът е толкова силно пигментиран, че ми е невъзможно да го нанеса като руж. Единственото, за което мога да му намеря приложение, е върху устните ми.

e.l.f. HD Blush Superstar
e.l.f. Essential Blush Glow 
       От продуктите за устни на e.l.f. разполагам с два Hypershine Lip Gloss в цветовете Vixen и Flirt и червилото в цвят Flirtatious. Доволна съм от глосовете - придават блясък и малко цвят на устните. Имат сладък аромат и вкус. За червилото съм споделяла положителното си мнение многократно. Единственото, което не ми харесва е, че изсушава устните ми.

e.l.f. essential lipstick Flirtatious
e.l.f. Hypershine Lip Gloss Vixen/Flirt
       Един от най-любимите ми продукти на e.l.f. е Mineral Eyeshadow Primer. Предпочитам този вариант дори пред Urban Decay Primer Potion. Нанася се с лекота, попива за секунди, прави сенките ми по-наситени и издържливи. Какво повече мога да искам? Коректорът почти не съм ползвала. Поръчах го по грешка. Цветът е тъмен за мен.

e.l.f. Tone Correcting Concealer
e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer
       Имам All Over Color Stick в цвят Persimmon. Ползвам го като хайлайтър на скулите или под веждите. Доволна съм, но съм попадала и на много негативни мнения за него. Представлява кремообразен стик. Придава съвсем леко сияние на кожата.

e.l.f. All Over Color Stick
Persimmon
       Имам кремообразни сенки в цвят Natural Glow. Към тях получих и малка четчица, но ми е по-удобно да ги нанасям с пръст. Кремообразната очна линия също беше в комплект с четка, която ми е влизала в употреба доста често.

e.l.f. Cream Eyeliner Black
e.l.f. Cream Eyeshadow Natural Glow
       Цветът на сенките е много силно блестящ, подходящ за вечерен грим. За да стоят равномерно е нужно доста прецизно нанасяне, защото понякога се напластяват и се получават малки люспички.

e.l.f. Cream Eyeshadow Natural Glow
       Очната ми линия беше на няколко години и не бях посягала към нея скоро. Вече е в минало време, защото малко след като направих снимките за блога освободих прекрасното бурканче за домашно приготвен скраб за устни или нещо друго. Продуктът беше изсъхнал. Въпреки това бих поръчала отново, защото се нанася лесно и не се размазва. Цветът е много наситено матово черно.

e.l.f. Cream Eyeliner
       От четките на марката имам три. Eyeshadow Brush е много мека. Наложи се да подстрижа малко от косъмчетата, за да придобие по-добър вид. При първите няколко почиствания изгуби по няколко косъма. Blending Eye Brush е малко по-твърда и стегната. Не е падал косъм от нея. Аз я ползвам за сгъвката на клепача. Small Angled Brush е най-често използваната ми четка. С нея попълвам веждите си и не бих я заменила с друга.

 e.l.f. Eyeshadow Brush
e.l.f. Blending Eye Brush
e.l.f. Small Angled Brush
       Последният продукт, на който съм пропуснала да направя самостоятелна снимка, е извивачката за мигли. Впечатли ме бързо. Извива миглите ми с лекота почти от основата им.
       А вие ползвали ли сте продукти на e.l.f.? Кои са вашите любимци? Какво ви разочарова? Кои продукти бихте поръчали? Ако ви интересува по-подробна информация, с радост ще ви отговоря :)

До скоро!
Криси

5 коментара :

  1. По интернет ли поръчваш, не съм мн запозната с достъпа до техните продукти..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Част от продуктите са поръчани от анлийския сайт на e.l.f. (http://eyeslipsface.co.uk/) От там предлагат доставка до България. Понякога правят намаления (-20% -30% дори -50%). Цената за доставката не е висока (нещо около 4 паунда ми се върти в главата).
      По-голямата част от продуктите една от най-близките ми приятелки, която живее в Щатите, поръча вместо мен от американския сайт (http://www.eyeslipsface.com/). От там е по-евтино, но не доставят до тук.

      Изтриване
  2. Супер изглеждат нещата, особено ружа!
    Тагнах те - Versatile Blogger Award | Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей! Имаш таг от мен за Versatile Blogger Award: http://misscutestyle.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award_22.html

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...