понеделник, 23 септември 2013 г.

Haul в розово

       Здравейте, момичета!

       Днес ще ви покажа няколко нови благинки, с които се сдобих миналата седмица. Не бях осъзнала колко розова ще бъде публикацията, докато не ги подредих за снимките. Дълго време това беше любимият ми цвят, така че не се оплаквам :)

Haul
       Попаднах на няколко вида четки на Mania и реших да изпробвам някоя от тях. Избрах си четката за нанасяне на сенки. Космите са твърди и гъсти. След две измивания не е изгубила нито едно косъмче. Справя се с нанасянето на сенки доста добре. Цената ѝ е около 2 лева.
       Най-накрая си купих от малките гъбки, които имитират оригиналния Beauty Blender. Беше ми много любопитно до колко ще ми хареса и наистина ли толкова лесно са работи с нея. Взех моята от DM. Гъбката е на Ebelin и се предлага на цена около 6 лева.

Ebelin Beauty Blender
       В Elitis имаше намаление на два от ароматите на C-Thru. Взех си 75ml от Pearl Garden. Много е нежен и лек. Не е много траен.

C-Thru Pearl Garden
       Когато видях картинката с малини на душ-гела на Farmasi, веднага го пожелах. За съжаление ароматът не е толкова наситен, колкото ми се искаше. Цената е около 2 лева за 300ml.

Farmasi Berries Shower Gel
       Купих си кутийка за съхранение, която вече позиционирах на нощното си шкафче. За сега приютява дреболии като обеците ми, когато съм забравила да ги сваля по-рано и няколко мостри на кремчета, които искам да пробвам.


       Последната придобивка отново е на Ebelin и се продава за тампон за пилинг масаж. Мисля, че за първи път съм го виждала в блога (или FB-страницата) на Адри, която беше споделила, че го използва при почистването на четките. С тази цел го взех и аз. Цената му е около 3 лева. 

Ebelin Тампон за пилинг масаж
       Това са последните ми покупки. Ползвали ли сте някои от тях? Какви са впечатленията ви? А кои са вашите последни козметични придобивки? Споделете с мен в коментарите или във Facebook.

До скоро!
Криси

5 коментара :

  1. Честити!
    Само аз още нямам нещата на ebelin май май..

    ОтговорИзтриване
  2. Пробвала съм яйцевидната гъбичка на Ebelin, която имитира Beauty blender, всъщност имам 2 бр. от нея и съм писала отзив за нея в блога ми. Допада ми как работи, но не се сещам да я ползвам всеки ден.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз установих, че не мога да я вкарам в ежедневна употреба. Въпреки това не съжалявам за покупката.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...