петък, 27 септември 2013 г.

Pinks Beauty Box Септември

       Здравейте, момичета!

       Получих кутията си миналия понеделник, снимах я и чак сега успявам да я споделя с вас. За съжаление и този месец поръчките на някои момичета бяха свързани с много нерви. При мен нямаше никакви затруднения - сайтът си зареждаше нормално, поръчката ми бе приета веднага, не се е налагало да обновявам страницата. Единствената малко неприятна новост е повишената цена. 

Pinks Beauty Box Септември
Есенни есенции
       Септемврийската кутия е с подзаглавие Есенни есенции. В тон със сезона картичката е обсипана с есенни листа :) Продуктите, които получих, са предимно за грижа за косата.

Pinks Beauty Box Септември
Есенни есенции
       Продуктът, който бяха обявили предварително, е маслото на Macadamia. Използвах го вече няколко пъти като го смесвах с Macadamia Leave-In Cream, както препоръчват за най-добър ефект. Резултатът е мека и бляскава коса. В момента моята е много изтощена, краищата са сухи. За да бъде картинката пълна - страдам и от есенен косопад. С олиото успявам да маскирам факта, че позакъснявам с подстригването. Когато изразходвам тази опаковка, бих поръчала по-голяма.

Macadamia Healing Oil Treatment
       Получих и ампула с апликатор на Vichy против косопад. Използвах я веднъж, остана ми половината от количеството. Впечатление ми направи силният аромат - смесица между спирт и тежък парфюм. Не съм забелязала косопадът да е намалял (не мисля, че е възможно от едно използване).

Vichy ампула Aminexil Pro
против косопад
       Отново има включен продукт на Bioderma. Дозите Matricium са нов продукт и са предназначени за възстановяване на кожата. Нямам възможността да си закупя продукта в оригинален размер, но с удоволствие ще проверя какво ще бъде действието им върху моето лице.

Bioderma Matricium
       И този месец в кутията бяха включени шампоан и балсам в мини-размер. Удобни са ми за пътуване и са в достатъчно количество, от което да си направя извод дали ги харесвам или не, но нямам желание да получавам такива всеки месец. Този път са на John Frieda и би трябвало след като ги използвам косата ми да бъде обемна.

John Frieda Luxurious Volume Touchably Full
Shampoo and Coditioner
       Намерих място на сашетата, които бяха на дъното на кутията. Кремчетата на Bioten са за мама. Имам голяма опаковка от шампоана на Vichy против косопад и съм много доволна от него. Интересно ми е да пробвам как ще ми подейства Vichy Hyaluspot, защото попаднах на много положителни мнения за продукта. Маслото за кожички и нокти на CND все още не съм отворила, защото не мога да си обясня как ще го съхранявам, докато го изразходя. (Някакви идеи?) Възнамерявам скоро да се възползвам и от талона на Inglot. За мен би било по-добре да заменят всички сашета с още един продукт в малък размер.

Pinks Beauty Box Септември
       Като цяло отново съм доволна от кутията. Успях да се абонирам. Имах няколко въпроса и кореспонденцията протече гладко, отговаряха ми бързо и много мило.
       А вие доволни ли сте от септемврийската кутия? Кой е любимият ви продукт? Как съхранявате маслото за кожички? Абонирахте ли се за следващи кутии? Можете да разгледате и моята Pinks Beauty Box Юли-Август

До скоро!
Криси

5 коментара :

  1. Мислех, че аз съм последна..
    След цялата истерия почти не съм ползвала нищо от кутията още..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз исках да отворя всичко наведнъж :)
      Любопитно ми е да прочета мнения за дозите на Bioderma преди да съм ги вкарала в употреба.

      Изтриване
  2. Добре си изглежда кутията. Аз така и не успях да се добера до нея :(
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...