понеделник, 2 септември 2013 г.

Walking On Eggshells от Wet 'n Wild

       Здравейте, момичета!

       През юли получих пратка с много желани козметични радости, сред които бяха и сенките на Wet 'n Wild. Въпреки нежеланието ми да ползвам голямо количество грим в летните жеги, нямаше как да оставя тази палитричка без да ѝ обърна внимание. Днес ще ви споделя моите впечатления за качествата ѝ. В края на публикацията ще намерите и сравнение между Sin от палитрата на Urban Decay и един от цветовете на Wet 'n Wild.

Wet 'n Wild Walking On Eggshells
       Първото, което забелязах, когато стигнах до тази палитра, бяха стикерите. За да я отворя, бе необходимо да разлепя два етикета, което ви гарантира, че никой не я е отварял преди вас. Опаковката е направена от твърда пластмаса. Капакът е прозрачен и се надрасква лесно. Затваря се плътно и много стабилно. Отварянето не е много лесно и създава опасност за нараняване на маникюра. Размерът е много компактен и удобен за пътуване или съхранение. Към сенките са включени и два апликатора, но дръжките са безумно къси и не смятам, че могат да бъдат удобни за употреба. 

Wet 'n Wild Walking On Eggshells
       Палитрата Walking On Eggshells включва три цвята сенки. Всеки от тях е надписан, което може да ви даде идея как да ги нанесете, като със сигурност не би трябвало да представлява ограничение. Сенките са много меки на допир. Лесни са за преливане едни с други или със сенки от други марки. Достатъчно пигментирани са. На моите клепачи трайността им е завидна - не съм имала никакви проблеми дори 7-8 часа след нанасянето.

Wet 'n Wild Walking On Eggshells
Swatches
       Най-светлият цвят е предвиден за областта под веждите. Това е единственият, който малко се разпрашва. Представлява светъл цвят слонова кост със сатенен завършек. Аз го нанасям и във вътрешния ъгъл на окото.
       Най-тъмният цвят не бих казала, че е много тъмен като цяло. Това го прави подходящ за дневен грим, нанесен не само в сгъвката, но и на подвижния клепач. Цветът е топъл кафяв нюанс със златист подтон. Завършекът отново е сатенен. За добавяне на дълбочина на окото предпочитам да използвам матови сенки. Това е причината този цвят да не ми е най-любимият от палитрата. 
       Определено фаворитът ми е цветът, който от Wet 'n Wild препоръчват за клепача. Заобичах го още от първия момент, в който го изпробвах на ръката си. Това е най-мекият от цветовете, усеща се почти като кремообразни сенки. Не се разпрашва, не се рони. Цветът ми напомни за любимият ми Sin от палитрата NAKED

Wet 'n Wild Eyelid Color vs NAKED Sin
       Цветът от триото представлява прекрасно розово с металически финиш. Нанася се лесно и се прелива с други сенки много нежно. След сравнение с любимия ми Sin мога да посоча няколко разлики. Sin има малко повече розово, докато цветът на Wet 'n Wild изглежда по-прасковен. Sin остава малко по-бляскав нанесен на клепача. Последното различие е в консистенцията на сенките - цветът на Wet 'n Wild е по-мек, а този от палитрата на Urban Decay е по-пресован. 

Sin от NAKED на Urban Decay
Eyelid color от Walking On Eggshells на Wet 'n Wild 
       Определено съм доволна от тази покупка. Бих препоръчала сенките на всеки, който обича неутрални цветове и нямат нищо против металическия ефект. Аз предпочитам да пътувам с тази палитра, вместо с NAKED. Съчетанията между цветовете са подходящи за ежедневен грим, а с очна линия и подходящо червило, могат да бъдат идеални и за вечерен. 
       А вие ползвали ли сте сенки на Wet 'n Wild? Доволни ли сте? Кои са любимите ви продукти на марката?

До скоро!
Криси

6 коментара :

  1. Искам я тази палитричка :д Аз имам една друга на марката и съм много доволна. Не нося често сенки, но тези препоръчвам със сигурност. И без база издържат добре, хубава и здрава е палитрата, само малко ми се прашат мат цветовете, но това аз го считам за нормално.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не съм пробвала други цветове, но с удоволствие бих се "въоръжила" с още :)

      Изтриване
  2. От къде може да се закупи такава палитра?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност знам, че продукти на марката се предлагат в аптеки 36.6. Може да се поръча и от онлайн магазини. Цената е около 7-8 лева.

      Изтриване
  3. Четох публикацията отдавна, но да си кажа, че цветовете са бонбон! Чакам грим и снимки с тази палитра :)

    Поздрави http://la-foienvous.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление не разполагам с достатъчно добър апарат и снимките не ми се получават. Това е причината да качвам грима си рядко.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...