понеделник, 31 март 2014 г.

NOTD Пролет

       Здравейте, момичета!

       Отдавна не съм ви споделяла снимки на маникюра си, защото нямах нищо интересно за показване. Последните два месеца ноктите ми бяха в неутрални тонове или дори само със заздравител. Тази тенденция продължи до миналата седмица, когато желанието ми да посегна към цветен лак се завърна. Пролетта е сезонът, в който пастелните цветове са най-актуални и няма как да не украся ноктите си в такъв тон. На снимките по-долу можете да проследите стъпка по стъпка как си направих следната декорация:

NOTD Пролет
Лесен маникюр/Стъпка по стъпка

       Мисля, че комбинацията между тези лакове е много свежа и пролетна. Декорацията е достатъчно лесна дори за по-несръчни или неопитни момичета. Първо нанесох два слоя от основния бял цвят. С ментовия лак направих ъгълчетата на ноктите си под наклон. С главата на топлийка (потопена в същия лак) оформих малки балончета, за да изглежда по-закачливо. На средния и безимен пръст добавих бели точки, върху които направих по-малки точици с жълт лак. Приключих с топ и изсушител, защото се получиха няколко слоя лак, а никак не обичам да чакам :)

NOTD Пролет
Маникюр стъпка по стъпка
       Лаковете, които използвах, са Golden Rose 04 Milky Way, Maybelline 749, Flormar 424, Flormar Quick Dry Extra Shine. Зелената хартиена пила отдавна не използвам по предназначение. В двата ѝ края съм забила топлийки, които употребявам за различни по големина точки.

NOTD Пролет
Маникюр стъпка по стъпка
       А кои са вашите любими нюанси за пролетен маникюр? В какви цветове са ноктите ви сега? Ще се радвам да споделите снимките си с мен във Facebook.

До скоро!
Криси

5 коментара :

 1. Супер цветен и пролетен!Лака на Флормар ми е един от любимите :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много готино и свежо.;) да те питам този бял лак покривен ли е?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Моят е доста гъст и нанесен на един слой остава на черти. С втория слой е плътен бял цвят, а не млечно бялото, което очаквах :)

   Изтриване
  2. Благодаря за отговора :)

   Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...