неделя, 12 октомври 2014 г.

Life Update: места, събития и едно Предложение

       Здравейте, момичета!

       Последните няколко седмици не съм се включвала с никаква информация в блога. Покрай безкрайната работа в офиса, няколко планирани и непланирани екскурзии, две сватби и още, и още... не ми оставаше много време да седна и да ви разкажа какво се случва около мен. Днес най-накрая си събирам мислите и няколко снимки, които да споделя с вас. Връщам се с нови идеи за публикации и се надявам с удоволствие да се спирате отново в моето интернет кътче :)


        В началото на юли бяхме в североизточната част на страната, за да присъстваме на най-добре организирана сватба, на която съм била до сега. Младоженците, украсата, ритуалите - всичко беше прекрасно! А дансинга беше пълен през цялото време :) 
       Времето от тогава до днес за мен отлетя като две седмици, но въпреки това успях да се насладя на всеки летен ден. Почти всеки уикенд с Д. успявахме да излезем извън града и да се порадваме на времето си заедно. Насладихме се на няколко риболовни съботи по р. Марица, пикник на полянка, разходки на открито.

Всяка събота на ново място
       През август имахме малко по-дълга почивка, която прекарахме заедно с родителите ни в с. Мостово. Препоръчвам района на всеки, който настръхва от удоволствие при вида на прекрасните Родопи.

Гледка от терасата на нашата стая
       В края на месеца с приятелките ми бяхме организирали щуро моминско парти за най-красивата бъдеща булка :) Мястото, което избрахме, е нов комплекс, който се оказа идеален за повода. Прекарахме деня край басейна с коктейли, вино и плодове, а вечерта продължихме с танци и много наздравици.

За Ками
       Седмица по-късно преодоляхме огромните наводнения, за да пропътуваме стотината километра, които деляха родните домове на една от любимите ми приятелки и нейния любим. Убедена съм, че ще им върви по вода :) Сватбеният им ден ще остане незабравим! Нежни погледи, неуморни танцуващи и весели шаферки - как може този ден да не остане в историята :) 

Шеферските рокли и букета на булката
       Малко след сватбата на новото семейство, с Д. се отдадохме на дългоочакваната ни лятна отпуска, която прекарахме на море в Турция. Усещането да се отделим от работната атмосфера, мобилните и интернет връзки беше много освежаващо. Прекарахме една седмица като в рая и не ни се искаше да свършва.

Кушадасъ 2014
       След това успяхме да отпразнуваме в малка, но изключително весела компания 50-ия рожден ден на тати. Ден по-късно потеглихме към Добралък, за да се съберем с голямата и още по-весела компания близки приятели и да добавим още един незабравим уикенд към колекцията си от лято 2014.
       Последното събитие, за което нямах търпение да ви споделя, се случи още на рождения ми ден през юни. Тези от вас, които са ме добавили в Instagram, вероятно вече са видели снимката, която публикувах от с. Паталеница, Пазарджишко. Там прекарахме няколко дни по случай 25-тата ми годишнина. Подаръкът ми от Д. тази година беше по-специален от всякога. :)))

с. Паталеница, Пазарджишко
       Благодаря на всички, които се успели да стигнат до края на поста :) Благодаря ви, че не сте ме забравили, благодаря за милите съобщения на момичетата, които ми писаха :) Споделете ми в коментарите кои са любимите ви спомени за лято 2014? Успяхте ли да изпълните поставените си цели? Кои са любимите ви места, които посетихте през топлите дни? Къде прекарахте летните си почивни дни? С какво ще запомните този сезон?

До скоро!
Криси

19 коментара :

  1. Криси, честитооо! :* Желая ви много, много щастие и любов! :)
    Много се радвам, че се завръщаш към блога! С нетърпение ще чакам бъдещите ти публикации, а и бих се радвала да чета за подготовката за сватбата. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Маги! Обмислям публикации на тази тема :) Скоро се надявам идеята да се оформи напълно в съзнанието ми и да мога да я реализирам :)

      Изтриване
  2. О, честито за специалния подарък за рождения ден! <3 (явно само аз не ползвам Instagram)
    И аз запомних това лято основно с почивката в Кушадасъ :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жалко, че се разминахме за толкова малко там :) Щеше да е забавно да се запознаем на чужда земя :D Благодаря за поздравите! :))))

      Изтриване
  3. Честито, прекрасен подарък, Кики <3 Лятото ти е било просто чудесно и щастливо слънчево, за което се радвам, нямам търпение за повече красиви снимки и постове :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Преси! И аз нямах търпение да се завърна към блога :)))))

      Изтриване
  4. Честитоооо! Много, много, много любов ви желая :)
    Аз също получих пръстен тази година хехе :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. аууу, честито и от мен! Сега получих писмо в пощата, че има нови коментари тук *по-лесно ми е да получавам такива известия, за да не забравя къде съм писала*, та видях всъщност, че и ти ще се жениш :)
      Много се радвам и за двете ви <3

      Изтриване
    2. <3 Берии, винаги си толкова мила!

      Изтриване
  5. Честито (отново) :)) Желая ви много щастие и любов.

    ОтговорИзтриване
  6. Честито! Желая ви много щастие и любов :) прекрасен пръстен !

    ОтговорИзтриване
  7. Aз не помня дали ти честитих (не си пия гинкото редовно), но искам да ти пожелая безоблачно щастие, разтърсваща любов и неимоверно уважение! Ще бъдеш прекрасна булка <3

    ОтговорИзтриване
  8. Криси!!
    Радвам се че се завърна с такива хубави новини :))
    Желая ви много любов и безоблачно бъдеще заедно <3

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...