неделя, 2 ноември 2014 г.

Нови продукти

       Здравейте, момичета!

       Козметичните ми покупки от последните няколко седмици не са много, но това не е повод да ги пазя в тайна от вас. Някои от тях купувам за пореден път, а с други нямам никакъв опит. Ще се радвам да ми споделите какви са вашите впечатления за продуктите, които сте използвали вие.

Нови продукти
       Кремът на Bilka е неизменен мой помощник в борбата със сухата кожа на ръцете. Имам по една опаковка на нощното шкафче, на бюрото в офиса, в дамската чанта. Обожавам усещането след нанасянето му и трайността на аромата му. Отдавна съм изгубила бройката на изразходваните тубички.
       От време на време си купувам от маските на Balea за лице. Харесва ми, че предлагат богат избор за различните нужди на кожата на лицето. Цените им са ниски, а една опаковка съдържа две дозички.

Balea Bilka
       Напоследък косата ми загуби част от своята жизненост и блясък, ноктите ми станаха по-чупливи, излязоха ми няколко пъпчици. За да се погрижа за последните неканени гадинки, си купих Acne Out, който изпробвах от една от кутиите на Pinks и останах доволна. Намерих си и арганово масло, което вече няколко пъти използвах за косата си, но за сега нямам впечатления.

Acne Out Арганово масло
       Няма как пост с нови продукти да не включва поне една лакова придобивка. Последният лак, който добавих към колекцията си, е Flormar 127. Съвсем близък по цвят е с Flormar 125, но е една идея по-червен. Взех си нов заздравител на Delia Cosmetics с обещаващото име 10-в-1 и се надявам да се справи с изтънелите ми напоследък нокти. 
       Матиращите листчета на Catrice купувам за втори път. Отстраняват излишния себум без да нарушават грима, опаковката е тънка, но стабилна, а цената им е разумна. Прозрачният гел за вежди подминавах дълго, но реших, че е време да го приютя =). Озаряващата пудра Prime and Fine на Catrice получих като подарък (Кам, <3) и вече редовно си я използвам.

Delia Cosmetics Flormar Catrice
       Лимитката на Essence е втората част от подаръка ми. Предполагам, че вече не е налична на щендерите на марката, отдавна не съм виждала продукти от тази серия. Maxim Eyes на Golden Rose е една от редовните ми покупки. В търсене на спирала, подходяща за долните мигли, четене на ревюта и след препоръките на Мърфи, се спрях на Great Lash на Maybelline. Все още съм я използвала едва няколко пъти, но за сега съм с добри впечатления.

Maybelline Golden Rose Essence
       Това бяха последните ми покупки. А кои са вашите?

До скоро!
Криси

12 коментара :

  1. Чудесни придобивки :)) И аз на скоро показах моите в блога.
    Лакът на Flormar изглежда уникаааално :)
    beglamorous93.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Супер покупки :)) Малко завиждам за здрачовката пудра ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз я изпуснах, докато беше още налична по магазините =)

      Изтриване
  3. Много хубави придобивки - кремовете на Билка и маските на Балеа и аз редовно си ги вземам :)
    Аз последно си купих това: http://paradais535.blogspot.com/2014/11/blog-post_2.html :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кремът на Билка ме спечели още от първото нанасяне преди години :)

      Изтриване
  4. Страхотни покупки! И аз си взех от маските на Balea, но други. Надявам се да са добри. :))

    ОтговорИзтриване
  5. Аааа любимата Здрачовска пудра.Много ми беше странно, че толкова я хвалят и чак като я купих разбрах, че е страхотна :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен повече ми отива тази на Catrice, но харесах и Здрачовската :D

      Изтриване
  6. Чудесен пост. Тъкмо ми напомни да пробвам някоя маска на Балеа скоро :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...