неделя, 23 ноември 2014 г.

Празни опаковки

       Здравейте, момичета!

       Публикации с изразходвани продукти винаги са ми били интересни, но ми е много трудно да събера достатъчно опаковки за подобен пост. Все още не съм избрала подходящо местенце, в което да съхранявам празните бутилки и тубички без да ми пречат. Прибирам ги в някой шкаф, не след дълго искам да сложа нещо друго там и ги местя. На новото им местоположение искам да сложа друго и попадам в омагьосания кръг отново. Е, днес е време да изхвърля тези, които ще видите на снимките по-долу. Ето кои са последните продукти, които използвах докрай:

Празни опаковки
       Всяка сутрин и вечер използвам мицеларната вода на Bioderma, а сутрин след нея нанасям околоочния крем от Sensibio-серията на марката и Sebium Global. Вече отворих следващите опаковки от Sensibio H2O и Sensibio Eye. Покупката на Sebium Global реших да отложа, защото в по-студените дни кожата ми има нужда от по-хидратиращ продукт. Бебешкото олио на Johnson's използвам всеки път след епилация и ще си го купя отново. Успокоява раздразнената от епилиране кожа и я оставя нежна и хидратирана. Останах доволна от активния лосион на Acne Out и вече го купих в пълен размер.

Празни опаковки
Bioderma Johnson's Acne Out
       Балсамът за ръце на Velnea си купих, заради малката опаковка и го носих в чантата си. Не бих го купила отново - нито хидратираше достатъчно кожата ми, нито ароматът ми допадна. Това е втората мини-опаковка от мицеларната вода на Nuxe, която използвах. Получих я от приятелка, която не хареса аромата. Не е никак лоша, но все пак бих предпочела любимата си Bioderma. Кремът за ръце, за разлика от мицеларната вода, ми е истински любимец. Изразходвам тубичка крем за ръце за много кратко време и все още не мога да приема цената му за разумна.

Празни опаковки
Velnea Nuxe
       Спиралата на Golden Rose присъства редовно в козметичната ми чантичка. Използвам я ежедневно. Балсамът на Nivea бях забравила на дъното на едно от чекмеджетата и след като го отворих се оказа, че си е сменил аромата. Заздравителите за нокти No More Breaks и Max Growth на Flormar бяха останали с последните си капчици продукт на дъното и се сгъстиха. Цветът на Perfect Gel 511 е страхотен и много харесвам ръцете си с него, но за съжаление много бързо промени консистенцията си. Вече ми е невъзможно да изкарам продукт и да се лакирам. В търсене съм на подобен цвят - ако имате предложения, пишете ми в коментарите. Един от любимите ми заздравители за нокти е Melly и това е поредната опаковка, която съм изразходвала. Последните капчици продукт от него винаги остават сгъстени на дъното. 

Празни опаковки
Nivea Flormar Perfect Melly Golden Rose
       А кои са вашите последни изразходвани продукти?

До скоро!
Криси

2 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...