четвъртък, 13 ноември 2014 г.

Поръчка от Impala

       Здравейте, момичета!

       Миналата седмица получих първата си поръчка от Impala. Онлайн магазинът им е с лесна навигация и приятно оформление. Цените в сравнение с някои от магазините, в които съм срещала марката, са една идея по-ниски. За съжаление асортиментът не е много богат, но въпреки това си заслужава да му хвърлите по едно око.
       След като направих поръчката си, получих обаждане за потвърждение на адреса и крайната сума. При закупени продукти на стойност над 25 лева доставката до адрес е безплатна (при по-ниска сума - доставката е 5 лева). Куриерската фирма, с която Impala работят, е Speedy. Заплаща се чрез наложен платеж. След краткото въведение, нека ви покажа какво получих:

Impala Cosmetics
       Бях решила, че искам да се сдобия с няколко от четките на марката, но не ги открих по магазините и затова се насочих към сайта. Поръчах четири от тях. Четката с номер 2 е предназначена за преливане на сенки, но е с внушителни размери. Ще ви споделя дали съм успяла да се спогодя с нея след известно време. В колекцията си имам още две четки с формата и размерите на тази с номер 10 и ги използвам за нанасяне на цвят в сгъвката на клепача или за опушване на черен молив. Ъгловата четка на Impala е с номер 12. Последната четчица е с бели косъмчета и е най-необичайната. Предназначена е за почистване на порите и събуди интереса ми.

Четки на Impala
       Очната линия на Brooklin си купувам за пореден път. Харесвам я и не знам колко опаковки от нея съм използвала вече. Черният молив е автоматичен и наситен. След първото отваряне писецът ми се видя някак ръбест и отрязан, но след няколко нанасяния прие по-приличен вид.

Очна линия Brooklin Черен молив Impala
       В гимназията с приятелките ми си купувахме от гланцовете за устни на Brooklin тази опаковка). Този от снимката е със същия аромат като тогава. Номерът на гланца е 35. В края на публикацията можете да видите как изглежда цветът. Сенките бяха малко импулсивно избрани. Номерът е M52, а цветът е матово розово със студен подтон. Частта с продукта се повдига и отдолу се показва малко огледалце и мини апликатор. 

Гланц Brooklin Сенки Impala
       Нямаше как да подмина с безразличие лаковете на марката. Избрах си силно блестящ лак с пясъчен ефект от серията Snow. Лакът е с номер 3 и скоро ще го покажа в комбинация с Golden Rose Rich Color 120. Вторият лак, който си харесах, е на Brooklin и е с номер 18. Керемиденият лак на Impala е с номер 20 и го получих като подарък към поръчката си. 

Лакове Impala 20 Imapala 3 Snow Brooklin 18
       На последната снимка можете да видите как изглеждат част от продуктите, нанесени на ръката ми. Сенките се разпрашват и на окото не изглеждат толкова пигментирани. Не ги препоръчвам. Гланцът е с лека покривност и придава повече блясък отколкото цвят. Ако сте чувствителни към ароматни продукти за устни, може би е по-добре да го пропуснете. Очната линия е мой фаворит от много време насам и бих я препоръчала с две ръце. Най-отдолу е нанесен и молива за очи. 

Impala Brooklin
       Използвали ли сте козметика на Impala? Кои са вашите любими продукти на марката? Поръчвали ли сте от сайта? Ако обмисляте поръчка, може би ще намерите за полезни и публикациите на ЕлиТеди и Снежи


До скоро!
Криси

19 коментара :

  1. Отдавна заглеждам четките им, доста постове прегледах за тях. Очната линия и аз много я харесвам, използвала съм поне 2 опаковки. Гланца хаха ми напомня и на мен за гимназията, когато използвахме само такива :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха Радвам се, че не съм сама в лудостта си (за аромата на гланца).
      След като използвам четките известно време ще пиша за тях. За цената си изглеждат доста прилични :)

      Изтриване
  2. №2 е ок за хайлайтер повече отколкото за сенки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен така ми се струва. Пробвах я и с HD пудрата на elf за фиксиране на коректора под очите и се справя доста добре.
      Благодаря ти за коментара :)

      Изтриване
  3. Имам доста неща на марката и съм останала доволна от почти всичко :) Отдавна се каня да си купя тази скосена четка №12 мисля ще ми е интересно да споделиш дали си доволна :) Мисля че имам същия гланц -мирише на дъвка
    Тук съм писала повече за продуктите , който аз имам http://paradais535.blogspot.com/2014/11/impala-cosmetics.html :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не мога точно да определя аромата на гланца - просто ми мирише на времето в училище хаха :D За четката - скоро :)

      Изтриване
  4. Сенките са в много сладка опаковка :)) Четките им са добри за цената си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина опаковката е толкова сладка. Жалко, че не са се постарали така и за продукта :)

      Изтриване
  5. Импала са класика за гимназистки , кой не си е купувал от този гланц :D Имам няколко четки и няколко лака и ги харесвам , и съм голяма любителка на силиконовите моливи. Сега като спомена очните линии , ще трябва да ги пробвам и тях. Хубав пост , Криси :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също имам и от моливите им и съм много доволна. Не пропускай очната линия на Brooklin :)

      Изтриване
  6. Сенките имат супер опаковка, жалко че не си заслужават. Иначе имам от четките 2 и 10, не са мръднали. Интересно ми е за бялата четка, ще чакам отзиви по-натам. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още преди да поръчам бялата четка прочетох, че други момичета не са особено впечатлени от нея, но не успях да устоя :) Ще споделя моя опит с нея :)

      Изтриване
  7. И аз отдавна се каня да поръчам тази бяла четка за порите :)) и аз ще чакам отзиви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Косъмчетата са меки, но много гъсти. Харесвам я, но рядко се сещам да я ползвам. Много е мъничка, иначе щеше да става и за сухо четкане на лицето.
      пп Майче, поствам под твоя коментар, защото е последен :)

      Изтриване
  8. Страхотна поръчка :)) Сенките и тази малката четка много ме грабнаха. Чела съм само хубави неща за четките на марката :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! :)
      Ако мислиш да поръчваш нещичко от марката, пропусни сенките - въпреки примамливата опаковка, продуктът не си заслужава.

      Изтриване
  9. Тези гланцове... :) Иначе другия път ме имай предвид за поръчка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, гланцовете... :D Същият е като тогава. Но цветовете в сайта не са съвсем реални. Това, което получих, не прилича много на картинката си :)
      Имам те предвид за другия път :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...