петък, 12 декември 2014 г.

Нови продукти

       Здравейте, момичета!

       Знам, отново нови продукти... но нямам търпение да ви се похваля с последните си покупки. Последните седмици (дори месеци) не мога да осъзная колко бързо минава времето ми. За първи път от няколко години насам не мога да се заредя с коледно настроение и изобщо не усещам празничната атмосфера. Въпреки това съм подготвила част от коледните подаръци за близките ми и реших, че не е лошо да зарадвам и себе си с няколко благинки.

Нови продукти
The Balm Victoria's Secret Lorac Golden Rose
       Безспорно звездата от днешния пост е палитрата Lorac Pro. Сдобих се с нея на изключително изгодна цена и с удоволствие си я ползвам всеки ден от както я имам. Купих я от OLX - проверена и изпробвана, палитрата е съвсем оригинална, а аз съм напълно доволна. Подробни снимки на цветовете от палитрата и ревю бих ви показала в някой по-слънчев ден :)
       Лосионът на Victoria's Secret е с аромат на мандаринка и пасифлора. До колкото ми е известно не се предлага в България. Аз го поръчах чрез фейсбук-страницата на Ками, с която се комуникира много лесно. Коректна е и реагира бързо - за една тубичка лосион беше готова да се срещнем още на следващия ден. 
       Ружът FratBoy на The Balm също поръчах от OLX. Въпреки малкото снимки в сайта, ниската цена ме изкуши и... се оказа имитация. Цветът е доста далеч от оригиналния, но въпреки това ми допада. 
       От Golden Rose обявиха последната си колекция лакове - Color Expert. Скоро след това вече бях на един от фирмените им щандове и си избирах цветове. Спрях се на два нежни нюанса в розовата гама. По-тъмния вече подарих, а по-светлия ще ви покажа скоро в публикация с маникюр.
       Това са последните ми покупки. А кои са вашите? Изпробвахте ли новите лакове на Golden Rose? Използвали ли сте лосиони на Victoria's Secret? Ще се радвам да прочета в коментарите вашите мнения.

До скоро!
Криси

8 коментара :

  1. Палитрата на Lorac изключително много ми привлича окото. Много добър избор :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!
      При по-приятно време ще направя по-добри снимки и ще покажа и съдържанието.

      Изтриване
  2. О, чакам ревю с палитрата <3 Иначе новите лакове на ГР доста ми допаднаха :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен лаковете много ми харесаха, а палитрата използвам всеки ден от както я имам. Определено е страхотно попадение!

      Изтриване
  3. оооххх този olx..... и аз много обичам да пазарувам от там...но 15 лв за fratboy е направо невъзможна цена

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за съжаление. Може би по-нататък ще го поръчам от по-надежден източник :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...