сряда, 17 декември 2014 г.

Christmas Wishlist 2014

       Здравейте, момичета!

       Написахте ли писмата си за добрия старец тази година? Моят списък е малко позакъснял, но може да ви даде идеи какво да си самоподарите покрай празниците :)

Christmas Wishlist 2014

       Когато видях сета от крем за ръце и балсам за устни на Nuxe, реших, че трябва да го имам. Крема изпробвах в мини-размер и много ми допадна, а за балсама съм попадала само на положителни мнения. В България, за съжаление, двата продукта не могат да се намерят в комплект и остава варианта да ги обедините в общо пакетче собственоръчно.
       Аз съм от момичетата, които никога няма да имат прекалено много четки за очен грим. Набелязала съм си няколко от асортимента на Zoeva. Безспорно най-много искам да изпробвам #227 и да я сравня с моята Sigma E25.
       Вероятно имам повече сенки, отколкото мога да изразходвам преди да ми омръзнат. Това не ме спира да мечтая за още. Палитра от Inglot обмислям още от лятото, но разумът ми надделя и се отказах. "Имаш много сенки, не си купувай нови" - нашепна тънко гласче в главата ми. "Но са толкова красиви и ти искаш още..." - допълни малко по-късно. Някой ден ще имам поне една четворна палитра пък.
       Обожавам опаковките на продуктите на theBalm и знам, че не съм единствена. С удоволствие бих приютила прочутия хайлайтър на марката в скромната си колекция гримове (а и не само него).
       Ружът на Benefit Rockateur е един от продуктите, които много ми харесват за гледане, но не съм сигурна дали ще успея да се спогодя с него. Обещавам, ако го получа и не го харесам, да го подаря на момиче, което много да му се зарадва :)
       Лосионите на Victoria's Secret са известни с омайващите си аромати. Текстурата им е лека и приятна, а опаковката им - толкова красива! Мисля, че са добро допълнение към подарък за всяка дама.
       А какво включихте вие в списъците си за Коледа 2014? Подготвили ли сте подаръци за близките си? Какво най-много се надявате да получите тази година?

Весели празници
и до скоро!
Криси

10 коментара :

  1. За сенките на Инглот подкрепям с две ръце :)) Аз не смея да направя списък, че ще стане много дълъг :))

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава публикация :) Аз тази година ще пропусна списъка с желания, тъй като не планирам да купувам каквато и да е била козметика и не искам да се изкушавам даже.

    Имам ружа на Benefit и ми харесва, от време на време имам чувството, че ми идва малко тъмен, но като се харесам, наистина се харесвам. Вероятно зависи с какво друго го комбинирам. Иначе като цвят е доста уникален и поне аз нямам друго нещо такова, а не е като да нямам ружове.
    Балсама на Nuxe също имам и много харесвам, но още не съм свикнала напълно с текстурата и някак си ми идва странен. Иначе определено е много ефективен, аз моят го нося преди лягане и поддържа устните ми в много добро състояние.
    Сенки на Inglot също имам няколко, хубави са, забравям да ги нося обаче, сега ми напомни да си изкарам палитрите. Дразнещо е, че се вадят супер трудно и моите са доста натрошени в следствие на няколко неуспешни опита.
    Лосионите на ВС са ъщо хубави, пробвала съм няколко варианта, не са нещо невиждано в никакъв случай, по-скоро мога да ги препоръчам ако аромата ти допадне наистина много.

    Хубави неща си си харесала, дано успееш да се сдобиеш постепенно с всичко пожелано :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни неща!! Пожелавам ти да се сдобиеш с всички :))

    ОтговорИзтриване
  4. Еххх, че хубавооо!!! И аз искам този хайлайтър и балсама на Nuxe. Знам, някой ден ... :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече мога да се похваля, че хайлайтърът е в шкафчето до мен :))

      Изтриване
  5. Страхотен wishlist! Даже има няколко неща, които съвпадат с моя! ^^ Мислено добавям и сета на Nuxe, много искам да го пробвам това балсамче.. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)
      И аз много искам да го пробвам и вече го дебна за някоя промоция :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...