неделя, 18 януари 2015 г.

14 любими за 2014

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост ще ви покажа топ 14 на любимите си продукти за 2014 година. От някои използвам поредна опаковка и бих продължила да ги купувам, което е достатъчно показателно колко добре се вписват в рутината ми. Настанете се удобно и надникнете в списъка с козметичните продукти, които използвах най-често миналата година.

14 любими за 2014
     Несъмнено поне няколко продукта на Bioderma се нареждат сред любимците ми. Бялата ми козметика е предимно от тази марка и почти не съм оставала разочарована. На снимката по-долу е поредната опаковка от мицеларната вода за чувствителна кожа, която използвам. Ще продължавам да си я купувам. В момента използвам Hydrabio Riche, но бих препоръчала по-горещо серума от същата серия. Това кремче също хидратира кожата ми, но не толкова осезаемо. Околоочният гел от серията за чувствителна кожа използвам от повече от година. Купувам го за втори (или може би трети?!) път. През цялата година беше мой верен приятел всяка сутрин.

Bioderma Sensibio Hydrabio
       Маската с авокадо на Freeman получих от моята приятелка в началото на годината, защото тя не беше доволна. На моята кожа се отразява много добре - след употреба я усещам чиста и гладка. Маската ми помага и в борбата с черните точки по носа. Имам останало още малко количество и след като приключа с огромната туба ще си купя нова. Кремът за ръце на Bilka, предполагам, няма да е изненада за тези от вас, които често посещават блога ми. Предвид количествата, които използвам, може би е време да започна да го купувам на едро.

Freeman Bilka
       Сред декоративната ми козметика има продукти, към които посягам ежедневно. Независимо дали ще нося лек или по-силен грим, винаги подчертавам веждите си с по-светлия нюанс от сета на Catrice. С Bahama Mama се сдобих през лятото и бързо се превърна в мой любимец. Бях обещала ревю, а така и не го осъществих. Може би скоро :) Третият продукт е хайлайтърът на Catrice. Идеален е за ежедневен грим, защото оставя нежна следа със съвсем лек блясък върху лицето.

the Balm Catrice
       Друг често споменаван продукт в блога ми е спиралата на Golden Rose. Използвам я ежедневно. Харесвам обема, който ми осигурява. Не се размазва през деня, но е лесна за отстраняване (използвам мицеларната вода на Bioderma за целта). Коректорът на L'Oreal си купих в началото на годината и бързо се превърна в мой фаворит. 

Golden Rose L'Oreal
       Сред четките си избрах трите, към които посягах ежедневно. Четката на Real Techniques използвам най-често за нанасяне на хайлайтър. Справя се чудесно и с нанасянето на руж. Четката на Sigma без съмнение е най-любимата ми четка за очен грим. Обмислям да поръчам поне още една, за да не се налага да я мия толкова често. Четката на e.l.f. е единствената, която използвам за попълване на веждите си. Не е помръднала след почти две години употреба. Определено я препоръчвам!

Четки Real Techniques Sigma e.l.f.
       Последният любимец, за който искам да споделя днес, е палитрата на Lorac Pro. Имам я едва от края на ноември и не бях сигурна дали да я включа, но съм я използвала всеки ден от тогава. Харесва ми, че има достатъчно богат избор между различни матирани цветове. Това е нещо, което ми липсваше в палитрата на Urban Decay NAKED. Надявам се скоро да имам възможност да направя снимки на сенките и ще ви споделя по-подробно мнението си за тях.

Lorac PRO
       А към кои продукти посягахте най-често вие през 2014 година? Открихте ли нови любимци? Имаме ли общи фаворити? Споделете ми в коментарите :)

До скоро!
Криси

14 коментара :

  1. Страхотни продукти! Серумът на Bioderma и аз много го харесвам! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни продукти! И аз много искам да се сдобия с палитрата на Lorac :)

    ОтговорИзтриване
  3. За продуктите на Биодерма напълно подкрепям :)) Смятам да се придържам към околоочният им. Единствено той ме е удовлетворил, като действие от всичко изпробвано до сега. Маската преди я харесвах, но спях да купувам нещата им заради парабените в състава. Обожавам комплекта за вежди :)
    Всичките ти любимци много ми допадат и една малка част от тях искам да пробвам :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спомям си, че беше споделила колко лесно ти се е счупила опаковката на сета за вежди.
      И аз изпуснах моя комплект - падна на толкова малко разстояние, но въпреки това сега капачето не се затваря плътно. Може би ще си взема нов, а този ще оставя за чантата ми за пътуване :)

      Изтриване
    2. Хихи.. да, така е. Ама аз я изпуснах отворена, което определено спомогна да се счупи и то на плочки ;дд Тогава между другото имах такъв период и сякаш бях с две леви ръце :) Но между другото опитах се да я залепя.. стана и после пак я изпуснах по подобен начин. разказах и играта на тази палитричка с първото отваряне. Сега съм раздвоена дали цветния гел или нея да си купя, защото се харесвам със естествената си дължина и дебелина на веждите в момента, затова не виждам причина много да ги гримирам. :) Пък и нали нов комплект за вежди имам, който обаче не обори този на Катрис.

      Изтриване
    3. Звучи сякаш цветният гел ще ти върши повече работа в този случай :) Сега веждите ти са идеални, нямаш нищо за попълване... при мен има едно две бели петънца, които имат нужда от допълнителен цвят и гелът не е достатъчен (в момента ползвам безцветната им версия, която малко се оцвети и не изглежда много привлекателно, но ми върши работа).

      Изтриване
  4. Страхотни любимци!Четката на Sigma изглежда страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  5. Криси , ти май беше с много светла кожа , и Bahama Mama не ти идва тъмна ? Аз много я гледах и се чудих , но реших , че ще ми е тъмна. За контуриране ли я ползваш ? Хубави продукти , и аз обичам маските на Freeman :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, много ми е светла кожата. Bahama Mama използвам за контуриране. И на мен ми изглеждаше много кафява преди да я пробвам. Нанесена с лека ръка/четка не ми е тъмна. Лесно се прелива с кожата и стои естествено.

      Изтриване
  6. Страхотни продукти <3 Някои са и мои любимци.Ще се радвам да покажеш подробно палитрата :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)))) Само да има добра светлина и ще направя снимки :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...