вторник, 6 януари 2015 г.

Щастие в кутийка 2014

       Здравейте, момичета!

       Миналата година по това време нямах конкретни идеи или мечти, към които да се съсредоточа, за да постигна в следващите 12 месеца. Не бях решила, че е време да променя нещо в живота си. Но все пак обичам да започвам годината с равносметка за изминалото време. Знаех едно нещо със сигурност - щастлива съм! Така възникна идеята ми вместо списък с цели за новата година да създам своя кутийка с щастие. Как? И какво включих в нея? - след прекъсването :)

Щастие в кутийка
       Използвах малка квадратна розова кутийка (мисля, че е от Jumbo) и цветни листчета. И химикал. Това е всичко необходимо, за да създадете и ваша кутийка с щастие. Аз записвах съвсем обикновени неща. В дните, в които се е случило нещо различно, нещо вълнуващо, нещо мило или ... нещо, което ме е карало да заспивам с усмивка, отбелязвах датата и описвах с няколко думи защо точно днешния ден съм толкова щастлива. Малко преди Коледа отворих кутийката и прочетох за първи път всичко от нея. Осъзнах, че през лятото почти не съм писала. Осъзнах, че вече съм забравила някои от малките причини да съм щастлива. Осъзнах, че съм толкова благодарна за моето щастие. Усещането си заслужава и мисля да продължа да добавям нови поводи за усмивки и тази година :)

Щастие в кутийка
       А какви са вашите цели за 2015? Какво искате да промените в живота си? Бихте ли създали своя кутийка с щастие? Кои са любимите ви събития за изминалата 2014? Ще се радвам да прочета коментарите ви :) 

ЧНГ!
Криси

10 коментара :

  1. Прекрасна идея!! :)) Браво..Представям си как в някой мрачен ден отваряш тази кутийка и веднага настроението ти се оправя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, нещо подобно се получи малко преди Коледа, когато реших да прочета всички бележки :)

      Изтриване
  2. Страхотна идея наистина :) мисля и аз да я пробвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не отлагай :) Носи много приятни емоции в края на годината :)

      Изтриване
  3. Много сладка идея! Пожелавам ти много много щастливи мигове тази година :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...