събота, 24 януари 2015 г.

Сватбата: Начало на организацията

       Здравейте, момичета!

       С днешния пост поставям началото на серия от публикации, в които да ви споделя как протича организацията за бъдещия ни сватбен ден, какви емоции преобладават, какви трудности срещаме по време на подготовката. Предполагам, че това би дало идеи и вдъхновение и на вас. Ще се радвам на коментарите, мненията и препоръките ви.



       С Д. сме сгодени от лятото на миналата година (както ви споделих тук), но още тогава взехме решение, че сватбата ни ще бъде през май или юни 2015. През декември имахме възможност да си съставим начален план и да започнем организацията. Обиколихме няколко ресторанта, които бяха в списъка с желани от нас заведения. Фаворитът ни вече беше зает за всички съботи, които искахме. Избрахме друго заведение и запазихме дата - 16ти май 2015.
       След като знаехме точната дата, направихме уговорка с водеща за вечерта. Присъствали сме на две сватби, които водеше Хриси и много я харесваме. Тя с радост прие поканата ни, което ни накара да се чувстваме още по-сигурни в избора си. За нея (и евентуалната ни среща по случай нашия празник) ще ви споделя по-подробно в някоя бъдеща публикация.
       Ако следите блога ми, вероятно знаете, че обичам да правя списъци. Вече имам списък с нещата, които с половинката ми трябва да отметнем в процеса на подготовка за сватбения ни ден. Купих си и малък тефтер, в който да водя бележки за събитието. Може би в следващия пост по темата ще ви покажа как съм го оформила и какво съм включила в него.
       Това е като за начало - споделете ми в коментарите дали темата ви е интересна. Желаете ли да виждате напредъка ни в организацията за сватбата? Да продължавам ли да ви показвам отделни моменти в подготовката ни? Ако вече сте минали по този път - споделете какво да не пропускаме да направим :) Очаквам мненията и препоръките ви :)

До скоро!
Криси

16 коментара :

  1. Страхотна идея! На мен ще ми е супер интересно да следя развитието :))

    ОтговорИзтриване
  2. хм, може би ще се появи втори коментар хахах
    Ще следя с интерес тези ти постове, а ти ще си просто прелестна булка. :) Става ми супер готино, само като чета за плановете ти! Радвай се на това време максимално! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Бери <3
      Действително много се забавлявам с подготовката и ще бъде удоволствие да списвам такъв тип постове :)))

      Изтриване
  3. Подкрепям с две ръце постове по темата :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще има :)))
      Имам много идеи, надявам се да успея да ги осъществя :))

      Изтриване
  4. Това е супер свежа идея насред морето от бюти постове (не че се оплаквам от тях, де :D) ще следя с голям интерес :)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудно! Аз също съм организира сватба (макар и не моята) и ще ми е интересно !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Ура , ще чета , не мога да помогна със съвети , но ще ми е интересно да проследя темата :)

    ОтговорИзтриване
  7. Оо, страхотна идея :)) с удоволствие ще следя организацията на сватбата ти :)
    www.dilyanatabakova.com

    ОтговорИзтриване
  8. И аз не мога да помогна със съвети, но ще ми бъдеш много полезна. Съвсем скоро ми предстои да съм кума и да помагам за част от организацията може би. С радост бих погледнала твоя списък със задачи например. Вярвам, че с добра организация всичко се постига с пъти по лесно, а ти имаш много време да приготвиш пищно събитие :)) и все пак ако нещо ми хрумне в теченение на публикациите, ще го споделя непременно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за коментара, София :)
      Скоро ще покажа как изглежда органайзерът, който използвам. Може би ще даде идеи за планиране на задачите по подготовката.
      Времето ми изглеждаше като (почти) неограничено, но в действителност лети толкова бързо :)) Остават едва три месеца, които съм сигурна, че също ще минат като миг :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...