петък, 30 януари 2015 г.

Нови продукти

       Здравейте, момичета!

       На страницата във Facebook ви споделих, че подготвям публикация, в която да ви покажа последните си покупки. С няколко от тях се сдобих още в края на декември и бяха нещо като коледен подарък от мен за мен :)

Нови продукти
Bioderma Golden Rose Maybelline Rimmel Max Factor theBalm
       Поредната ми мицеларна вода на Bioderma беше на свършване. Посетих любимата си аптека и бях готова да си взема 250 мл от ценната течност, когато видях бутилка с помпичка. Предпочитам по-малкия размер, защото не разполагам с огромно пространство, но направих компромис :) За добрите качества на почистващия гел на Nuxe прочетох многократно. Използвам го от около седмица и за сега и аз съм доволна. Един от недостатъците му за мен е начина на затваряне - толкова силно се запечатва, че при всяка употреба мисля, че ще си счупя нокът. Поредният ми Sebium Global от Bioderma привърши преди доста време, но за студените дни имах нужда от по-силна хидратация и не бързах с тази покупка. Вече усещам липсата му и се възползвах от посещението в аптеката.

Bioderma Nuxe
       Друг продукт, който също се беше устремил към торбичката с празни опаковки, беше лакочистителят на Lilly. Взех две от малките им разфасовки, защото шкафът ми е плитък и няма място за голяма. Реших да експериментирам със спрей за бързо изсушаване на маникюр. За сега не съм доволна и не виждам почти никакъв ефект от употребата на този на Flormar

Flormar Lilly
       Най-интересната част от днешната публикация (или поне за мен) е тази с декоративната козметика. Продуктите, с които се сдобих още през декември, са на снимката по-долу. Изключение прави единствено спиралата на Maybelline, която купих от настоящите промо-предложения в Lilly. Коректорът на Rimmel е в цвят 010 Ivory. Купих си Lipfinity от Max Factor в цвят 026 So Delightful с надеждата наистина да се задържа на устните ми часове - оправда очакванията ми. Докато избирах Tengle Teezer, който да добавя към коледния подарък на една от най-добрите ми приятелки, видях, че в Enzo предлагат всеизвестния хайлайтър на theBalm. Не устоях на изкушението и вече е мой :) 

Rimmel Max Factor Maybelline theBalm
       В публикациите с нови продукти никога не пропускам да ви покажа и последните си лакови завоевания. Този месец Golden Rose Color Expert определено са мой фаворит. След като направих снимките се сетих, че втората бутилчица от ляво на дясно вече съм я показвала, но не мисля, че някой ще се оплаче да я види отново. На снимката са лакове с номера 71, 52, 10, заздравител за нокти Evelin 8в1, 26 и 23. Да, знам, че изглеждат сходни, но нанесени стоят различно. Последните два - колкото и да си приличат на снимката, са наситено кърваво червено (номер 26) и малинено червено с розова нотка (номер 23). 

Eveline Golden Rose Color Expert
71 52 10 26 23
       Това са последните ми покупки. А кои са вашите? Получихте ли козметични коледни подаръци? А направихте ли си сами подарък на себе си? Ще ми е интересно да споделите в коментарите :)

До скоро!
Криси

9 коментара :

  1. Нюдчетата на Golden Rose изглеждат уникално яко! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да! И стоят прекрасно на ноктите :) Скоро в блога... Обещавам!

      Изтриване
  2. Чудесни покупки! :) Тези Coolor Expert-и са страхотни! А в заздравителя на Eveline съм влюбена!!! <3 Имаш ли мнение вече за коректора на Rimmel? Че нещо не съм доволна от коректорите, които имам..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Цветът, който имам, е с розов подтон. Не го използвам за нищо друго, освен за прикриване на сенките под очите. С тази цел се справя идеално, но ако имаш петънца или зачервявания, които искаш да прикриеш, няма да ти свърши работа.

      Изтриване
    2. Точно за сенките под очите ми трябва, благодаря! :))

      Изтриване
  3. Крис, за бързо изсушаване пробвай на Golden Rose от сериятае, в която имаше едни лакове с много брокат... в едни правоъгълни шишенца (голямо обяснение). Вече трето шишенце си купувам. На Флормар си бях взела изсушител, но в шишенце и също нищо не правеше.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виждала съм го, но си бях взела Gel Look в тези опаковки... Ще го пробвам и този, защото ми се иска да сменям Seche-то вече. Трета бутилчица използвам в момента.

      Изтриване
  4. Страхотни покупки!!Лаковете на Golden Rose са страхотни :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...