събота, 14 февруари 2015 г.

Девет любими YouTube канала

       Здравейте, момичета!

       YouTube е сред най-често зарежданите адреси в браузъра ми. Абонирана съм за 179 канала - за красота, съвети, DIY идеи, рецепти, музика и още. Винаги имам нещичко ново за гледане в свободното ми време. Днес реших да ви споделя кои са любимите ми канали напоследък - споделете ми, ако имаме общи любимци :)

YouTube
       От ляво на дясно първи се намират SacconeJolys - семейство с две очарователни дечица. Качват видеа ежедневно, в които да проследим как животът им се променя. Гледам ги от почти три години. Освен влог-канала им следя и канала на Анна.
       След тях е Agleu - едно от последните допълнения към списъка ми. Това е каналът на Зори, в който можете да видите клипове на различна тема. Зори е изключително сладка и позитивна и горещо ви препоръчвам да я посетите :)
       Третият канал, който ще ви препоръчам, е този на NiomiSmart. Видеата ѝ са свързани предимно с красота, но говори също за здравословен начин на живот, хранене, мода. Има много нежно и успокояващо излъчване.
       Вторият ред започва с канала LEAF. Заглавието е съчетание от Living, Eating and Fashion и мисля, че говори достатъчно. Клиповете са съвсем кратички и целенасочени, винаги съдържат много красиви и изчистени кадри.
       CloudyApples е каналът на Каси, в който можете да намерите съвети за здравословно хранене, за щастие, за красота и всичко това е преплетено със странното ѝ чувство за хумор, което не всички приемат. Аз я харесвам :)
       В RachhLoves ще видите клипове за красота, мода и обикновени неща от живота. Рейчъл е непринудена, енергична и забавна. Често прави тематични седмици, в които качва по няколко видеа на една и съща тема.
       Каналът на KathleenLights набра много бързо популярност. Гледам я от малко повече от половин година, когато попаднах на нея от едно от "може-би-ще-харесате-и-това-видео" предложения. Обожавам акцента ѝ, личността ѝ, чувството за хумор. Не я пропускайте.
       Убедена съм, че вече сте попадали на канала на Murfeishun и само искам да ви напомня за нея. Мърфи е много готина и сладкодумна. Следя блога ѝ редовно, а сега не пропускам и всяко нейно ново видео.
       Последният канал, който ще ви препоръчам днес, е този на RachelTalbott. Клиповете ѝ винаги са много успокояващи, без излишни подробности, изчистени и подредени. Съпругът ѝ има свой кулинарен канал - ByronTalbott.
       Това са най-често посещаваните от мен напоследък YouTube канали. Имаме ли общи любимци? А кои са вашите любими влогъри? Ще се радвам да споделите в коментарите :)

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. 179 е.сериозно число :дд Всичките ги следя без LEAF :) Но ще я видя и нея.
    Много благодаря за супер милия коментар за моя канал. Твоя блог е единия от българските, които следя с голямо удоволствие и нямам твой непрочетен пост :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам защо чак сега виждам коментара ти :) Благодаря, че си тук :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...