четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Нови продукти (Impala, Maybelline, Bioderma...)

       Здравейте, момичета!

       Покупките ми напоследък не са много. Старая се да не купувам нищо излишно и, както ще видите от снимките по-долу, поне половината от нещата купувам, защото съм изразходвала (справка в последния пост с Празни опаковки). Избрах си и няколко продукти от декоративната козметика, с които да разнообразя грим-рутината си.

Нови продукти
       Околоочният крем и кремът Global от серията Sebium са част от моята грижа за кожата от месеци. Нямаше как да не купя нови след като приключих с последните си опаковки от продуктите. Заради по-ниските температури, стоенето на климатик и други "зимни" фактори, кожата ми напоследък е по-суха и имах нужда от допълнителна хидратация. И преди съм използвала серума от серията Hydrabio и знам, че ще бъде идеалния помощник в случая.

Нови продукти
Bioderma
       В Lilly видях, че е намален лакочистителя на Velnea, който е с помпичка, и реших да се възползвам. Запасих се и с любимият ми зелен лакочистител, като обмислям да го пресипя в другата опаковка, след като приключа с нея.

Нови продукти
Лакочистители
       Когато научих, че любимата ми очна линия на Brooklin е подобрена, реших, че трябва да я пробвам. Направих поръчка от сайта на Impala и вече е в ръцете ми. Според мен единствената промяна е удължената капачка, но ще си дам още време да я понося. Поръчах също автоматичния молив за вежди в цвят 03 Walnut и молив за очи в цвят 321. Двойната острилка вече влезе в употреба и съм доволна. Балсамът на Nivea съм използвала преди и съм доволна - омекотява и придава лек нюанс на устните.

Нови продукти
Impala Nivea
       От Impala поръчах два продукта за грижа за ноктите - матиращ топ лак и един за борба с кожичките. Имах нужда и от нов заздравител и отново се доверих на известното чудо на Eveline 8 в 1.

Нови продукти
Impala Eveline
       Успях да си намеря и цветно лаково изкушение - лакът на Flormar е в цвят 352 Blackstar Red и има невероятен блясък. Скоро ще го покажа и в блога. Към поръчката си от Impala получих като подарък лакът с номер 28. От Manhattan ме изненадаха с два лака от новата им серия, която скоро ще бъде пусната в продажба. Люляковият е с номер 700 Soft Orchid, а блестящият - 770 Sparkle Up. Скоро ще покажа маникюр и с тях.

Нови продукти
Manhattan Flormar Impala
       Когато видях, че на стелажите на Maybelline са заредили матовите сенки от серията Color Tattoo, не успях да устоя на изкушението и вече избирах своя цвят. По снимки бях харесала повече матовия цвят с розов отенък, но ми се стори твърде тъмен и предпочетох Creme De Nude, който е с жълт подтон. Харесвам ги много и скоро ще споделя по-подробно как ги ползвам аз. Последната част от поръчката ми от Impala е печената бронзираща пудра в цвят Mono. Цветът в момента ми е малко по-тъмен от това, което очаквах, но за лятото мисля, че ще стои добре.

Нови продукти
Maybelline Impala
       На снимката по-долу виждате как стоят нанесени част от показаните продукти. В ляво от горе на долу са моливът за очи на Impala, очната линия и моливът за вежди на Brooklin. В дясната част от снимката са сенките на Maybelline и пудрата на Impala.

Нови продукти
       Това са моите последни козметични находки. А кои са вашите? Използвали ли сте някои от продуктите и какви са впечатленията ви?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. На мен автоматичният молив много ми хареса, само ако отгоре беше с четчица, а не с това пластмасово гребенче щеше да е бомба. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, на мен ми се струва много грубо гребенчето. А и размазва от продукта, вместо да сресва косъмчетата. Но цветът ми допада - отдавна не бях ползвала молив за вежди и бях забравила колко по-прецизен е резултатът в сравнение с по-естествения ефект от сенките.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...