четвъртък, 24 януари 2013 г.

Enzo.bg: Обемна коса

Здравейте, момичета!

Днес ще ви представя серията продукти за обемна коса на Goldwell. Goldwell е немска марка продукти за коса с над 60-годишна история. Използват се основно във фризьорските салони като са разпространени в над 30 страни по света. Усилията им са насочени към производство и разработване на отделни продукти за разрешаването на конкретни проблеми, свързани с косата. Целта е да могат да предложат метод за подобряване състоянието на косъма, според неговите слаби и силни страни. Goldwell съчетава в технологията си съставки, които едновременно щадят косата и гарантират дълготраен ефект. Един от начините да поглезите косата си у дома с продукти на марката е чрез поръчка от enzo.bg.
Сред продуктите на марката ще откриете бои за коса, продукти за грижа за косата и стилизанти. Към продуктите за грижа за косата спадат няколко серии като днес ще се спра на серията за обем. Мисля, че никое момиче не би отказало косата му да бъде още малко по-обемна. Серията включва четири продукта – гел шампоан, гел балсам, 60-секундна гел маска и спрей за обем в корените. 
Гел шампоанът можете да поръчате в два размера – 250 ml или 1500 ml, като по-голямата опаковка е с помпичка. Производителят обещава видимо по-голям обем и усещане за „повече” коса. Текстурата е гелообразна, както подсказва и името. Шампоанът трябва да почисти скалпа, да заздрави косъма и да го направи по-еластичен.
Гел балсамът също можете да поръчате в две опаковки - от 200 ml или 1500 ml и отново по-голямата опаковка е с помпичка. Производителят обещава не само обем, но и по-лесно разресване и хидратация. Балсамът трябва да придаде живот на тънката коса, да я омекоти, да я направи блестяща и красива. 
60-секундната маска за коса е в опаковка от 200 ml. Текстурата според описанието е лека и не би трябвало да отежнява косата. Резултатът трябва да е плътна и обемна коса.
Четвъртият продукт от серията за обем е спрей. Той трябва да остави косата плътна и с красив блясък без да я омазнява и отежнява. След използването му не е необходимо отмиване. Предлага се в опаковка от 150 ml.
Ще ми бъде интересно да споделите в коментарите, ако сте използвали продукти на марката? Доволни ли сте?

До скоро!
Криси

*Статията е рекламна. Снимките са от enzo.bg.

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...