понеделник, 18 март 2013 г.

Manhattan Lips2Last

       Здравейте, момичета!

       Неотдавна ми беше предоставен за проба един от продуктите на Manhattan - Lips2Last. В една опаковка са съчетани дълготрайно червило и блясък за устни. Предлага се в общо 14 цвята. Този, който получих аз, е 01 Velvet Vision и е част от лимитираната карнавална колекция на марката. Опаковката е разделена на две части, всяка с отделен апликатор. Обещанието от производителя е, че ще получите червило, което да се задържи на устните през целия ден, осигурявайки устойчив и интензивен цвят. Гланцът трябва да придаде съблазнителен блясък на устните, да ги овлажни и омекоти.
Manhattan Lips2Last
       В ежедневието си рядко ползвам червила. Всъщност в колекцията ми има едва 2-3 гилзички. За устните си предпочитам светли, нежни, леки, полупрозрачни продукти (предимно гланцове или балсами). В този ред на мисли цветът, който виждате на снимката, изобщо не е в мой стил. Но в крайна сметка няма нищо лошо в това да експериментираме, нали? За съжаление бялата ми кожа не се съчета успешно с тъмно лилавия цвят.
       Реших, че ще изпробвам качествата на продукта вкъщи, за да ви дам все пак представа за трайността му. Нанесох съвсем малко количество от червилото върху безимения си пръст и го разнесох по устните, за да постигна възможно по-ненаситен цвят. Веднъж поставено върху устните червилото изглежда като течно, но за секунди попива и става матово. При мен след като изсъхна подчерта всички гънки на устните и ги изсуши. Определено се нуждае от гланц, за да изглежда добре. Бих казала, че можете да си сложите от това червило сутринта и да разчитате, че ще остане, докато не решите да го отстраните. Хапвах, пих вода много често, а то не помръдна. Свалих го с мицеларната вода на Bioderma, като се наложи да задържа за няколко секунди памука върху устните си. 
Manhattan Lips2Last (swatches)
       Блясъкът от другата страна на опаковката е в златисто. Не успях да се възприема и с този нюанс - нито самостоятелно, нито в комбинация с червилото. Има множество бляскави частици. Не е лепкав и не бих казала, че е много дълготраен. Не усетих да овлажнява или омекотява устните ми. На снимката отгоре можете да видите какъв ефект има от разнесено съвсем малко количество от двата продукта.
       В заключение бих казала, че ако си търсите дълготрайно червило, това би бил добър избор за вас, като ще е необходимо да го съчетаете с гланц. Не забравяйте да хидратирате устните преди и след използването му. Препоръчителната цена, на която се предлага, е 14 лв. 
       Използвали ли сте някой от продуктите от карнавалната колекция на Manhattan? Доволни ли сте? Харесва ли ви това червило? Ако имате ревю за някой от продуктите от серията, можете да поставите линк в коментарите.

До скоро!
Криси

* Продуктът ми беше изпратен за проба.

2 коментара :

  1. Аууу, искам да видя как стои на устни :) И двете! Моля, моля, моля <3
    И аз няма да изляза с такова на улицата, освен на Хелоуин, нооооо все пак (blush)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В блога на Christine Има снимки на устни :D Аз не се престраших да се снимам :) http://christinelovesmakeup.blogspot.com/2013/03/manhattan-lips2last.html

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...