сряда, 3 април 2013 г.

Everyday Makeup

       Здравейте, момичета!

       Днес ще ви покажа кои са продуктите, които използвам почти всеки ден за грима си. За някои от вас може да изглеждат много, за други - малко. Има дни, в които пропускам част от тях или добавям нещо друго. Най-често промени правя в гланцовете за устни.
       Държа тези продукти в несесер, за да са ми лесно достъпни.  Единствено палитрата на UD не е в чантичката при другите неща, защото е малко по-дълга и не се събира.
       Започвам грима си с коректора на Bourjois. След него нанасям основата за сенки на e.l.f. Избирам кои сенки да използвам за деня (най-често се спирам на Sin и Toasted). Понякога вместо сенките от NAKED използвам тези на Essence в цвят For Fairies. Нанасям очна линия - напоследък смених гел-линията с течната на Brooklyn и бих казала, че съм много доволна. Извивам миглите си и нанасям спирала. В момента имам две отворени спирали - Maxim Eyes на Golden Rose и The Rocket на Maybelline. Попълвам веждите си с Buck. Последната стъпка от грима ми е поставяне на червило и/или гланц. От скоро ползвам това на e.l.f., но определено се настани за постоянно в несесера ми. Цветът е Flirtatious. Харесвам го самостоятелно и в комбинация с гланц. Този гланц също е на e.l.f. и е в цвят Flirt.
e.l.f. essentials lipstick (flirtatious)
       На снимката съм нанесла червилото+гланца в ляво, по средата само гланц, а в дясно - червилото самостоятелно. 
       Кои са продуктите, които вие използвате ежедневно? Без какво не напускате дома си? Гримирате ли се всеки ден или само когато имате поводи?

До скоро!
Криси

UPDATE: Ако искате да видите поне част от грима ми, прочетете EOTD For Fairies.


8 коментара :

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз не се гримирам всеки ден. Има дни, даже седмици, когато въобще не съм слагала грим, но имам моменти, когато всеки ден съм излизала гримирана.

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, надявах се в поста "Everyday Makeup" да видя буквално Everyday Makeup, а не "Продукти, които ползвам ежедневно". Снимки, снимки, снимки искаме! Или поне аз :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля да направя някой update, когато имам време в по-светлата част на деня да се гримирам и снимам :D
      Сега се гримирам сутрин преди да е станало съвсем светло навън, излизам за работа и се прибирам с вече "поизносен" грим десетина часа по-късно :D

      Изтриване
    2. И аз, и аз искаааааам :))))))))))))))))))))))) Моляяяяяяяяяяяяяяяяяя :)

      Изтриване
    3. Ще снимам събота/неделя :D Моля се за слънчево време :D

      Изтриване
  4. Може ли повече инфо за това чудо Buck - що е то и има ли почва у нас? Извинете ме, ако въпроса е лайшки, но не се гримирам често и ми стана интересно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Buck е част от палитрата на UD Naked - тъмно кафяв матов цвят :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...