сряда, 17 април 2013 г.

NOTD Farmasi 20

       Здравейте, момичета!

       За последните десетина дни се лакирах три пъти, като всеки път използвах един и същ цвят - най-новият ми любимец Farmasi 20. Много нежен, пастелен и типично пролетен този лак ми донесе много комплименти.
       Купих си го на цена от 1,50лв. (за 12ml). Не бях ползвала други лакове на Farmasi и нямах никаква информация за тях. Спечели ме ниската цена и богато разнообразие на цветове. Харесах си още няколко цвята, но реших първо да видя дали ще ми допаднат качествата на лака, за да не съжалявам за покупката.
Farmasi 20
       Farmasi е по-гъст и кремообразен в сравнение с другите ми лакове. На опаковката пише преди употреба да се разклати добре. Следвах инструкциите. Въпреки това първият слой, който нанесох, не беше съвсем равномерен - стоеше на черти, на места беше плътен, на други - не. С втория слой проблемът изчезна. Никога не нанасям само един слой, така че това не ме притеснява. Използвам Quick Dry Nail Spray на Avon и нямах проблеми с изсъхването. Издържливостта му е подобаваща - при мен лаковете трудно се задържат за повече от 3-4 дни. Толкова изкарва и този.
       Като цяло съм доволна, но не съм убедена, че ще купя и други цветове на марката. Малко ме притеснява гъстотата на лака и имам чувството, че ако се сгъсти още малко, ще ми бъде доста трудно да го използвам без разредител. Ако забележа такава промяна, ще ъпдейтвам статията :)
       Ползвали ли сте лакове на Farmasi? Доволни ли сте?

До скоро!
Криси

6 коментара :

  1. цвета е много приятен крем, направо мляко с прасковка... <3
    поздрави - http://girlstemptation.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Аз имам на същата марка патешко жълт лак :) Не е най-качествения на света, но за тази си цена е супер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам подозрения, че скоро може и да не става за употреба. Времето ще покаже.

      Изтриване
  3. Скоро си купих лак на Фармаси, за първи път. Аз съм доволна! Само веднъж го нанесох! Плътен е, определено ще си купя и този! Страхотен цвят и страхотен маникюр! :) Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!
      За съжаление останах разочарована от лака - сгъсти се бързо :(

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...