петък, 3 май 2013 г.

Любими за април

       Здравейте, момичета!

       С летните температури от последните няколко дни е малко странно, че е едва началото на май.  Надявам се да прекарате празниците в приятната компания на близки и приятели, обградени с много любов и положителни емоции. На мен ми предстои пътуване и нямам търпение да си стегна багажа. 
       Днес ще ви покажа кои бяха любимите ми продукти за изминалия месец. За повечето от тях вече съм споменавала в блога.
Любими за април
       Един от продуктите, които почти никога не пропускам да нанеса, е коректорът на Bourjois. Вече ми е почти на свършване и се замислям за нов. Мисля, че няма да експериментирам с друга марка, защото съм достатъчно доволна от този. Покрива без проблем сенките под очите ми и се справя с петънца и зачервявания.
       Този месец използвах предимно Mineral Eyeshadow Primer на e.l.f. Оставя усещане като от коприна върху клепача и осигурява дълготрайност и наситеност на сенките. Съчетава се почти идеално със сенките на Essence, които също са сред любимите ми продукти. 
e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer, Essence Stay All Day (For Fairies)
       Спиралата, която използвах най-много през изминалия месец, е Maxim Eyes на Golden Rose. Повече от приятно изненада съм от съотношението качество:цена. Единствената ми забележка е към количеството продукт - успявам да изразходвам една опаковка за чувствително по-кратко време в сравнение с други спирали. Въпреки това съм доволна, защото цената компенсира разликата на 100%. 
       Вече съм споменавала червилото на e.l.f. и няма да ви занимавам повече с него. :)
       Лакът на Farmasi беше най-дълго на ноктите ми през април. Все още не е променил консистенцията си, въпреки опасенията ми. Изсъхва за същото (не много кратко) време, но този цвят ми харесва толкова много, че се примирявам с недостатъците му.
Bioderma Sebium Serum, Victoria Beauty Лентички за нос
       През април се върнах към един от януарските си любимци. Състоянието на кожата ми отново не беше достатъчно добро. Bioderma Sebium Serum повлия доста положително на недостатъците  ми през януари и реших, че е време да го доизразходвам.
       Попаднах съвсем случайно на лентичките за почистване на нос на Victoria Beauty. Малко съм резервирана към техни продукти. Още след първата употреба на една от лентичките останах впечатлена - отстрани черните ми точки и направи кожата на носа ми много мека. Определено отношението ми към Victoria Beauty се промени.
       През април имах възможността да посетя едно прекрасно кътче от българската земя - с. Косово, недалеч от Нареченски бани. Отседнахме в Хаджийската къща и сме много доволни от обслужването и престоя си там. Това е една от гледките, на които се наслаждавахме там. 
с. Косово, обл. Пловдив
       Кои са вашите любими продукти за последния месец? Ползвали ли сте някой от споменатите продукти? Доволни ли сте? Можете да оставите линк в коментарите към подобна публикация. 

До скоро!
Криси

4 коментара :

  1. аз имам мазна към смесена кожа и порите ми са разширени тези лентичките за почистване на нос на Victoria Beauty дали ще ми свършат работа.след като видях публикацията ти ги потърсих но не откривам да се продават по единично само на кутии.Иначе следя блога ти с интерес и ми харесва наистина.харесват ми и продуктите които използваш съвсем семпли но ефикасни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лентите се продават в кутии по 6 броя (не съм ги виждала по единично). Отстраняват черните точки без проблем. Не мога да кажа как ще подействат на порите, защото нямам сериозен проблем с тях.
      Благодаря за милите думи :)

      Изтриване
  2. От къде си взимаш продуктите на E.L.F.? Винаги съм искала да ги пробвам:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доставка до България има само от английския сайт (http://eyeslipsface.co.uk/).
      Някои от продуктите съм поръчвала от американския, защото една от най-добрите ми приятелки живее там :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...