вторник, 15 октомври 2013 г.

Bilka Collection

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост ще ви покажа моите продукти на Bilka и ще споделя с по няколко думи мнението си за тях. В този списък имам трайни любимци, които бих си купувала отново и отново, но има и продукти, които бих пропуснала със сигурност.

Bilka Collection
       Един от продуктите, който дори не успях да употребя до край, е тоникът против косопад. Има удобна опаковка с помпичка. Цената му варира около 4 лева за 200ml. За съжаление не успях да усетя намаляване на косопада. Друга причина да не посягам към този продукт е усещането за нечиста коса, което остава след него. 
       Модулаторът за тяло би трябвало да повишава еластичността на кожата, да извлича натрупаните мазнини, да моделира и стяга кожата. Тази е втората ми опаковка от него. Първата получих, благодарение на Мери Бери :). Консистенцията му е много гъста, поради което попива сравнително по-бавно.  Ароматът е силен и типичен за серията на Bilka с мавруд. Това е стимулът ми да избирам този крем за тяло пред другите си. Цената е около 7-8 лева за 180ml.

Модулатор за тяло
Bilka
       Другият продукт, който получих заедно с модулатора, е антицелулитният гел с бяло грозде. Този гел определено се нарежда сред любимците ми. Единственото, с което не успях да се преборя, е моята непостоянност. Препоръчва се употребата му да бъде два пъти на ден, а аз посягам към него по няколко пъти в седмицата. Въпреки това мога да кажа, че носи приятен охлаждащ ефект на кожата ми дори и в най-топлите дни. Когато приключа с тази опаковка, бих го закупила отново. Цената е около 7-8 лева за 180ml.

Антицелулитен гел
Bilka
       Гелът за извайване на бюста е един от продуктите, на които не бих заложила. Не усетих никакъв ефект от прилагането му. В допълнение към това нямам и желание да отварям по няколко различни опаковки за всяка част от тялото си. Ще го доизразходвам до край, но след това няма да ми липсва. Цената му е около 10 лева за 120ml.

Гел за извайване на бюста
Bilka
       Балсамът за ръце с глицерин е един от най-новите продукти на Bilka, които съм използвала. За съжаление е твърде течен и недостатъчно подхранващ за нуждите на моите ръце. Тази опаковка е готова за (първия ми) бъдещ пост с използвани до дъно продукти. Одобрявам решението за бутилка с помпичка, вместо обичайните тубички, но ми се иска в нея да бяха приютили някой по-богат крем. Предлага се на цена около 5 лева за 200ml.

Балсам за ръце
Bilka
       Безспорно най-любимият ми продукт е кремът за ръце и нокти с мавруд. Вече съм загубила бройката на тубичките, които съм употребила. В момента имам две отворени - една на нощното шкафче и една на работа. С този крем кожата ми става мека и подхранена. А ароматът му е... просто омайващ! Половинката ми също го харесва и почти всеки ден посяга към него. Цената му варира около 3 лева за 100ml.

Крем за ръце и нокти
Bilka
       Ако ви е интересно да прочетете мнението ми за подхранващата маска за коса на Bilka, можете да разгледате ревюто ми от началото на годината.

Подхранваща маска за коса
Bilka
       Кои от тези продукти сте ползвали вие? Доволни ли сте? Кои са любимите ви продукти на Bilka? Попадали ли сте на такива, които категорично не ви допадат? Ще се радвам да прочета вашите мнения в коментарите :)

До скоро!
Криси

п.п. Можете да разгледате и моята E.L.F. Cosmetics Collection.



8 коментара :

  1. Браво Криси, аз все искам да пробвам повече техни продукти, но тоя аромат на гроде все не ме грабва - нз защо.. Имам само тоника, както знаеш..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен не ми мирише на грозде. Всъщност дори не обичам да ям грозде :D
      Мирише ми на нещо сладичко и вкусно :)

      Изтриване
  2. Aз много си харесвам балсама за ръце. ^^ Да, доста е течен и вероятно трябва да се сгъст консистенцията, но определено ми харесва :)
    Любимците ми са гела за измиване на лице с пъпеш и краставица, макар всички да казват, че след него има придърпващо чувство, само дето аз се чудя - обикновено не се ли слага крем за лице, след основно почистване?!!? :)
    И като говорим за крема за лице - това е другия ми любим продукт. Пак този с пъпеш и краставица <3 Ползвам не знам вече коя опаковка. А антицелулитния гел има наистина ефект, ама мен така ме мързи! И понеже гърдите ми не са огромни :D виждам ефект и от гела за извайване, но само до там, че кожата в тази област видимо се стяга :))))
    И за да не е само положително - не харесвам серията с червено грозде, защото ми идва малко тежичка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мери, ти сигурно имаш значително по-голяма колекция - ще ми е интересно да я видя на куп!
      За балсама за ръце прочетох толкова много положителни мнения, но така и не успях да го харесам.
      Не съм ползвала нищо на Bilka за лице, но се замислям за крема с пъпеш и краставица :)

      Изтриване
  3. На мен любимият ми продукт на Билка е крем за ръце с бяло грозде. Даже ей-сега след сек пак ще си намажа ръцете с него. Чудесен!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз имам антицелулитния гел с бяло грозде, но и мен често ме подгонва мързела и забравям да се мажа с него :D Сега обаче съм впрегнала половинката да ми асистира с него :D
    От лосиона за ръце и аз не съм доволна за жалост. Честно казано очаквах доста повече след като бях ползвала крема за ръце с бяло грозде.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това с половинката може би е ключът към по-честа употреба. Ще направя опит да привлека и моя любим към тази кауза :D

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...