понеделник, 21 октомври 2013 г.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel

       Здравейте, момичета!

       От известно време ми се искаше да включа в дневната си рутина употребата на околоочен крем. Прекарвам почти целия си ден пред компютър, а това често води до подпухване. Недоспиването пък е причината и за тъмни сенки под очите. Търсех си леко кремче, което да успее да се пребори с тези недостатъци. Консултантката в аптеката ме посъветва да пробвам Sensibio Eye Contour Gel на Bioderma.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel
       Опаковката представлява малка тубичка, която съдържа 15ml продукт. Отворът е оформен като капкомер (аналогично на опаковката на Bioderma Sebium Serum). Това увеличава контрола какво количество да излезе. Обещанията от страна на Bioderma са за намаляване на подпухването, заглаждане на бръчиците и повишаване прага на непоносимост на чувствителната кожа.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel
       Продуктът е описан като гел, но за мен по-скоро клони към лека кремообразна текстура. Нанасям го всяка сутрин, а понякога и преди лягане. Една точица с размер на оризово зрънце е достатъчна за едно нанасяне. Попива бързо. Съчетава се добре с коректора ми. Действително намалява подпухването. Хидратира кожата добре. Не мисля, че Sensibio Eye Contour Gel би се справил с дълбоки бръчки, но заглажда прилично фините линийки около моите очи.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel
       Гелчето се предлага на цена около 20лв. Имайки предвид колко е икономично, смятам, че цената е оправдана и бих го купила отново. Вие ползвали ли сте го? Какви са вашите впечатления? Какви продукти за грижа за околоочния контур използвате вие? От кои сте доволни и кои ви разочароваха?

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Наистина интересен и информативен пост! И аз от няколко дни използвам околоочен крем и се насочих към перленият овлажняващ на Алверде.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...