събота, 23 ноември 2013 г.

Revlon Lip Butter

       Здравейте, момичета!

       Днес ще ви покажа кои цветове на Revlon Lip Butter имам аз и ще ви споделя моето мнение за тях. Колебаех се дали да публикувам този пост, защото не са лесно достъпни в България и не бях сигурна дали ще представлява интерес за вас, но получих няколко запитвания и... реших, че няма нужда да отлагам :)

Revlon Lip Butter
Sorbet, Pink Lemonade, Berry Smoothie
       Към днешна дата не съм сигурна в колко цвята се предлагат, но изборът е достатъчно голям. Варират от много светли (почти прозрачни) до наситени тъмни и са както в топлата, така и в студената гама. Някои от цветовете, които бяха пуснали в началото, вече не могат да бъдат намерени, но пък от Revlon добавиха и нови нюанси, така че не е голяма загуба.

Revlon Lip Butter
Sorbet, Pink Lemonade, Berry Smoothie
       Опаковката е много приятна на допир. Капачето се затваря стабилно. Всяко от тях е в същия цвят като този на продукта, т.е. без значение какъв метод за организиране на продуктите си за устни използвате, лесно можете да се ориентирате кое да ползвате. Гилзичката е стандартна за червило. В основата ѝ е изписано името на марката, а на дъното - номерът и името на цвета.

Revlon Lip Butter
Sorbet, Pink Lemonade, Berry Smoothie
       Нанесени на устните се усещат като балсам. Подхранват ги и ги оставят мекички. Имат съвсем лек сладък аромат. Трайността на цвета е различна - колкото по-тъмен е в опаковката, толкова по-дълго е видим и на устните, но издържа не повече от три часа. Изтрива се равномерно, без да оставя следи само по очертанията на устните.

Revlon Lip Butter
Sorbet, Pink Lemonade, Berry Smoothie
       Аз имам три от цветовете. Sorbet е малиново червено със силно изразен розов подтон. Оставя много приятен блясък на устните. Нанесен повторно цветът може да бъде и по-наситен. В опаковката изглежда като много смел цвят, но върху устните е по-умерен и се вписва чудесно и в представите ми за ежедневен грим.
       Pink Lemonade е най-светлият цвят в моята колекция. На снимката е нанесен няколко пъти, за да успее апаратът ми да го улови. На устните стои по сходен начин - цветът почти не личи, а оставя лек блясък като от много хидратиращ балсам или не чак толкова бляскав гланц за устни. Може да бъде нанесен лесно и без огледало. Със сигурност ми е най-малко любимия от трите.
       Последният цвят носи името Berry Smoothie. Напоследък посягам най-често точно към него. Представлява по-неутрално розово с кафяв подтон. Цветът му изглежда по-наситен, ако се повтори върху устните. В опаковката е значително по-тъмен, но в действителност стои много добре дори на светла кожа като моята. 
       Основният минус, който не искам да пропускам, е съотношението между количество и цена. Всяка от тези гилзи съдържа по 2.55 грама продукт, а се предлагат на редовна цена от $7,50. Имайки предвид факта, че цветът се нуждае от подновяване няколко пъти в деня, и леката хидратираща формула, стикчето се стопява ужасно бързо. Въпреки това често има различни промоции и можете да се сдобиете с някое от тях дори на половин цена. Аз със сигурност бих си поръчала още няколко цвята :)
      А вие ползвали ли сте някой от бътърите на Revlon? Кои са цветовете, които ви харесват най-много? Допада ли ви формулата червило+балсам за устни в един общ продукт?

До скоро!
Криси

4 коментара :

 1. Не съм ползвала бътърите, но за сметка на това червилата и са ми много любими. Хубаво беше да прочета пост на български език за тях, благодаря :)
  Girl's temptations

  ОтговорИзтриване
 2. Къде могат да се намерят?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Моите поръчах на приятелката ми, която живее в щатите.
   За съжаление Revlon не внасят от бътърите в България.

   Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...