понеделник, 20 януари 2014 г.

Bioderma

       Здравейте, момичета!

       Миналият месец бях много приятно изненадана от Bioderma - по случай 50000 like-а на страницата им във Facebook на случаен принцип са изтеглили моето име и имах възможността да избера пет техни продукта, които да получа като подарък. Мисля, че е време да ви се похваля и да споделя първите си впечатления.

Bioderma
       Изборът ми бе сведен до два продукта от серията им за мазна/смесена кожа, два продукта от серията за дехидратирана/чувствителна кожа и продуктът, който желаех най-много - дозите Matricium.
       Ползвала съм мостра на Sebium Global и още тогава имах добри впечатления от крема. Нежен е, има лек приятен аромат. За Sebium Pore Refiner съм чела доста положителни мнения. Бях си го набелязала и имах намерение да си го купя скоро. Hydrabio Legere и Hydrabio Riche ми бяха препоръчани по-рано от любимата ми консултантка в аптеката, която посещавам най-често. Реших да не пренебрегвам думите ѝ. Дозите Matricium ми бяха познат продукт от Pinks Beauty Box Септември. Още тогава много ми харесаха обещанията от страна на производителя.

Bioderma Matricium
       Дозите Matricium са предназначени за кожа, която е изгубила своята жизненост и блясък. Съставките са подбрани да действат в дълбочина, да регенерират кожата, да стимулират естественото развитие на клетките. Звучи много обещаващо и с интерес проследявам ефекта им върху моята кожа.

Bioderma Matricium
       Комплектът съдържа 30 дози по 1ml - количество достатъчно за две нанасяния. Продуктът е прозрачен с почти водниста консистенция. Няма аромат. Попива бързо. След като попие не оставя никакво усещане - нито мазно, нито чувство за опънатост. Кожата става нежна.

Bioderma Matricium
       Според упътването е необходимо да използвате една доза два пъти - сутрин и вечер. След това можете да нанесете обичайната си дневна/нощна грижа за кожата. Според производителя те ще се съчетаят добре, като Matricium дори ще подсили ефекта от ежедневния ви продукт.
       Вече няколко дни използвам дозите. След като приключа с цялата кутия ще споделя как се е повлияла кожата ми. Вие използвали ли сте някой от изброените продукти? Какви са вашите впечатления?

До скоро!
Криси

7 коментара :

  1. За Global подкрепям, че е добър продукт за временно избавяне от пъпки при не много сериозни проблеми. От хидратиращата серия аз харесах серума и него си ползвам от месец най-сетне в пълен размер. Скоро ще пиша за него :)
    С Matricium от опита ми със мострите в кутията Пинкс не се впечатлих, ама после четох доста за тях и се оказа, че съм ги ползвала грешно :( Бих поправила това, ако мога да се върна назад.
    Честито за подаръците!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз си бях харесала серума от хидратиращата серия, но ми изпратиха крема с по-богата формула :)

      Изтриване
  2. Честито и от мен. Матрициума и аз го пробвах от Пинкс. Определено се усеща ефект.

    ОтговорИзтриване
  3. Hi, I want to invite you to join my international GIVEAWAY, you can win Clarins, Clinique and more here:

    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ОтговорИзтриване
  4. Не съм ползвала много неща на марката, освен всеизвестната мицеларна вода и отскоро-Хидратиращият крем за мазна кожа. За Матрициум четох доста, но така и не си бях поръчала кутията на Пинкс.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Смятам, че вече познавам доста от продуктите на Bioderma. Ползвала съм още душ гела и крема за суха и много суха кожа, околоочния крем, серума и хидратиращия крем за мазна кожа, гел за измиване за мазна кожа, зелената и розова мицеларна вода. Някои от тях, разбира се, харесвам значително повече от други.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...