неделя, 12 януари 2014 г.

NOTD Perfect Sand Sparkle

       Здравейте, момичета!

       Маникюрът, който ще ви покажа днес, е най-сниманият ми вариант до сега. Нося пясъчния лак на Perfect за n-ти път вече и всеки опит за снимане приключва с неуспех. Най-накрая събрах малко по-приемливи кадри. Ако ме следите в Instagram, вероятно знаете как изглежда този бляскав пясък на ноктите ми. Определено бързо се превърна в мой фаворит. Ето защо:

Perfect Sand S78
       Лакът е с номер S78. Толкова е блестящ, че няма как да остане незабелязан. Изглежда добре с един по-плътен слой, но аз предпочитам да нанеса два тънки. По този начин на нокътната плочка остават по-голям брой от едрите частици. Изсъхва изключително бързо.

Perfect Sand S78
       За разлика от Perfect Sand S63 (който е матов), върху този лак може да се нанесе топ без да прикрие пясъчния ефект. На моите нокти издържа до четвъртия (и веднъж до петия) ден без обелени връхчета. За почистването му е необходимо да се въоръжите с търпение - доста е упорит. Опаковката и четката са стандартни за лаковете на Perfect. Количеството е 12ml, а цената варира около 3 лева.

Perfect Sand S78
       А вие харесвате ли пясъчните лакове? Кои са любимите ви цветове? Имате ли някой от тази серия на Perfect? Какво мислите за S78? Ще се радвам да прочета вашите мнения :)

До скоро!
Криси

8 коментара :

  1. Чудесен цвят! :) Аз имам S69 и S58 (неонови: зелен и оранжев) и много си ги харесвам. За мен тази серия е много сполучилива, лаковете издържат много и лесно се премахват с зеления лакочистител на Лили. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ми харесват неоновите цветове, но в повечето случаи не мога да възприема моите ръце с тях :)

      Изтриване
  2. Обожавам го :) много е красив и наистина не остава незабелязан. Но и аз като теб, видях много зор, докато успея да го снимам както трябва.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Първият път, когато бях с него, не можех да спра да си гледам ръцете :)

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...