понеделник, 3 март 2014 г.

Любими за февруари

       Здравейте, момичета!

       Както почти всеки път в началото на месеца, днес ще ви покажа кои бяха любимите ми продукти през изминалия. Не бяха много, но пък досега не съм споделяла мнението си за по-голямата част от тях. Ако някой продукт представлява интерес за вас, ще направя по-обстойно ревю.

Любими за февруари
       В началото на февруари получих новите си очила и бързам да ви се похваля, защото много си харесвам рамките. Харесва ми как погледнати от пред изглеждат черни, а в профил се вижда и зеленото.
       Два от любимците ми за месеца получих в последната кутия на Pinks. Огледалцето нося в чантата си, защото заема минимално пространство. Маската на Macadamia ме спечели още след първата употреба. Първата опаковка ми беше достатъчна за два пъти. Набелязала съм си по-голяма опаковка и бих поръчала след като привърша продуктите, които имам сега. 

Macadamia Deep Repair Masque
Pinks Beauty Box огледалце
       Sebium Global ползвам от сравнително скоро - получих го през декември от Bioderma. Оставя кожата ми мека и нежна, пъпчиците се повлияха добре. В момента имам нужда от малко повече хидратация в зоната около носа и устните, но ми харесва цялостното действие на крема.

Bioderma Sebium Global
      Сенките на Maybelline и Golden Rose са част от последните ми покупки и се оказаха много точен избор за мен. Включвам ги в ежедневния си грим - Color Tattoo нанасям с пръсти за секунди, а след това добавям в сгъвката на клепача от матовите кафеви сенки. Комбинацията много ми допада.

Golden Rose 209
Maybelline Color Tattoo Pink Gold
       Лакът на Golden Rose е от серията Selective. Цветът е 08 South Beach. Имам го от миналата година, когато бяха пуснати в продажба, но не съм го показвала до сега. Този месец много ми се носеше точно този цвят и почти не съм го сменяла с друг лак.
       Коректорът на L'Oreal използвам, за да прикрия тъмните кръгове. Покривността му е много добра. Прелива се лесно. Скоро ще пусна подробна информация за него.
       За очната линия на Brooklin съм говорила и преди. Писецът е тънък, мек. Цветът е наситено черно. На моите очи издържа цял ден. 

Golden Rose Selective 08 South Beach
L'Oreal True Match Concealer
Brooklin Eyeliner
       Това са любимците ми за изминалия месец. А кои бяха вашите? Какво е мнението ви за изброените продукти? Ще се радвам да прочета и отговоря на вашите коментари!

До скоро!
Криси

3 коментара :

  1. Много харесвам тази серия лакове на Golden Rose, а от един месец насам съм само със South Beach :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен консистенцията не ми допада много, но цветът се комбинира много приятно с тена на кожата и... наистина много го носих през този месец :)

      Изтриване
  2. Маската на Macadamia е страхотна :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...