сряда, 23 април 2014 г.

Wishlist Пролет 2014

       Здравейте, момичета!

       Смяната на сезоните винаги носи още една причина за пазаруване. Последните цели, които си набелязах, са в светли нежни цветове. Смятам, че зареждат с настроение и усещане за свежест. Ако имате нужда от вдъхновение за разходка по магазините, или просто ако ви е любопитно с какво искам да се сдобия тази пролет, продължете на долу:

Wishlist Spring 2014
Пролет 2014
       Разкроените модели нашумяха преди няколко сезона и ги приветствах с голямо удоволствие в гардероба си. Не бих отказала още един топ с интересни детайли като капсите по деколтето и ръкавите на модела от колажа.
       Ментовият цвят се превърна в един от любимите ми напоследък. Вече се сдобих с панталон в този тон, но исках да го включа, защото съм убедена, че ще е сред най-носените ми дрешки за сезона.
       Рокля в бледо розово според мен е нежен и момичешки избор за облекло. Харесвам формата на рокличката от колажа, защото подчертава талията. Изчистеният модел позволява по-интересни аксесоари.
       От известно време се оглеждам за ново калъфче за телефона си. Искам да се сдобия с модел с флорални мотиви. Харесвам съчетанието между розово, корал, светло зелено, жълто, синьо (не е задължително да присъстват всички от изброените цветове).
       Търся си лак в бледо жълт цвят, с който ноктите да не изглеждат като пожълтели от тъмни лакове. Ако притежавате такъв, ще се радвам да споделите на коя марка е и кой е номерът му :)
       Чанта в неутрален цвят би подхождала на голяма част от дрехите ми за този сезон. Харесвам чанти със средна големина, в които има достатъчно място за нужните неща.
       Мога да си купувам нови балеринки всеки месец и да не ми омръзнат да ги нося. Предпочитам по-изчистените модели, но с цвета съм готова на всякакви експерименти.
       Това са последните ми шопинг-цели. Вие правите ли подобни списъци? Кои са нещата, с които искате да се сдобиете този сезон? А какво си купихте последно? Ще се радвам да прочета и препоръките ви за красив жълт лак :) 

До скоро!
Криси 

2 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...