вторник, 6 май 2014 г.

Нови продукти

       Здравейте, момичета!

       След дългата поредица от почивни дни съм готова да запретна ръкави и да се гмурна в кратката работна седмица. По-голямата част от почивката изкарах в родния си град. Със сестра ми се възползвахме от възможността да излезем заедно на шопинг. В днешния пост ще ви покажа с кои продукти се сдобих аз.

Impala Икаров I love Golden Rose
Flormar Perfect Moda
       Маслото от жожоба на Икаров бях купила още преди да изразходвам предишната си опаковка. За първи път си купувам кокосово масло и нямам търпение да го въведа в рутината си. Обмислям да ви покажа кои други масла използвам и по какви начини ги прилагам. Предполагам, че ще бъде интересно. Балсамчето за устни на I love имам от преди срещата със сестра ми. То е с аромат на боровинки и е второто на марката в моята колекция. Спиралата на Golden Rose е една от редовните ми покупки.
       Няма как да вляза в козметичен магазин и да пропусна да разгледам лаковете. Сдобих се с четири нови бутилчици. Малиновият лак на Flormar е с номер 408. Бледорозовият Flormar е с лека покривност, идеална за френски маникюр. Номерът му е 113. Лакът на Perfect наподобява тези от пясъчната им серия, въпреки че не е такъв. Номерът му е S108 и съчетава безброй малки бели и сребърни блестящи частици с едри светлолилави шестоъгълници. Лакът на Golden Rose е от серията Rich Color. Цветът е с номер 46 и представлява наситено бонбонено розово. 

Perfect S108 Flormar 408 Flornar 113
Golden Rose Rich Color 46
       Купих си и две единични сенки. За тези на Moda съм чела доста положителни мнения. Нанасят се много меко, на допир са почти мазни. Цветът, който си избрах, е с номер 314. Харесах си още една единичка на Golden Rose. В началото на годината се сдобих с матово кафяво (можете да го видите тук) и сега към него добавих матов телесен цвят. Номерът на сенките е 204. На снимката по-долу се вижда и новият ми молив на Impala в цвят 317. Стои много добре нанесен на долния клепач като акцент. 

Moda 314 Golden Rose 204
Impala 317
       Последната ми покупка е червилото Deluxe Shine Gloss Stylo на Flormar. Моето е с номер D33. Има лека покривност и оставя много приятен блясък. Определено не е за дами, които обичат силно наситените цветове. Нанесен на устните стои като гланц или цветен балсам за устни, а не като червило.

Deluxe Shine Gloss Stylo D33
Flormar
       Това са последните ми покупки. А кои са вашите? Възползвахте ли се от почивните дни, за да се разходите по магазините? Имате ли опит с някой от изброените продукти? Ще се радвам да разбера какви са вашите впечатления! :)

До скоро!
Криси

4 коментара :

  1. Имам такива лакове на Perfect с блестящи частици , но други цветове. Много са хубави,но доста грапави и им трябва доста топ лак.
    Ще чакам с нетърпение публикация за маслата, които използваш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз имам няколко от пясъчната серия :)
      Надявам се скоро да успея да снимам маслата и да си събера мислите, които искам да споделя за тях :)

      Изтриване
  2. Много красиви цветове :) на лаковете

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...