четвъртък, 31 юли 2014 г.

Golden Rose Nail Polish Collection + Swatches

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост съм събрала всичките си лакове на Golden Rose. До скоро притежавах едва 2-3 лака на марката, но бързо се влюбих във формулата на Rich Color и се сдобих с още. След като миналата година серията Selective беше пусната в продажба и почти всяка лако-маниашка душа се сдоби с лакове от нея, нямаше как и аз да пропусна. След прекъсването можете да прочетете мнението ми за всеки от цветовете по отделно.

Golden Rose Nail Polish Collection
       Ако се интересувате от лакове, няма как да не сте чули за бутилчиците от снимката по-долу. Един от най-големите плюсове, заради които толкова ги издирвах, беше новата формула, която не трябва да позволи сгъстяване на продукта. Все още не съм забелязала никаква промяна в консистенцията им. И с двата е необходимо нанасяне на по-дебел слой лак, за да не стои на черти. Четката е стандартна, сравнително тънка. Цветовете, които имам са 08 South Beach и 04 Milky Way. Издържливостта при мен е стандартна - до третия ден остават в добро състояние, след това се подават оголени връхчета.

Golden Rose Selective
08 South Beach 04 Milky Way
       Лаковете от долната снимка много си приличат на пръв поглед, но нанесени на нокът нямат никаква следа от прилика. Светло розовият е с номер 66 и стои полупрозрачен. Идеален е за френски маникюр или като основа за декорации. Номер 46 е наситен бонбонен розов цвят. Нанася се плътно и е много бляскав. Без съмнение е любимецът ми от всички лакове на Golden Rose.

Golden Rose Rich Color 66
Golden Rose Rich Color 46
       Първият лак от серията Rich Color, който си купих, е с номер 07. Цветът е искрящо, наситено розово. Малко по-смел е от цветовете, към които посягам напоследък, но смятам, че за лятото е чудесен. Номер 45 е много интересен цвят. В опаковката изглежда като винено червен, но на ноктите се забелязва розовият му подтон. Съдържа и многобройни малки блестящи частици.

Golden Rose Rich Color 07
Golden Rose Rich Color 45
       Последната двойка лакове за днес е от серията Jolly Jewels. Първият е с номер 101 и представлява прозрачна основа с многобройни едри блестящи частици. За да се покрият всички блясъци е необходим плътен слой топ лак. Използвала съм този лак само като акцент на маникюра си. Розовият лак със златисти и червени блясъци е с номер 113. Нанесен на един слой е много прозрачен и незавършен. Топ лакът е задължителен, за да не се закачат червените многоъгълници. И двата лака издържат по-дълго от очакваното при мен. Свалям ги с много лакочистител и много търпение.

Golden Rose Jolly Jewels 101
Golden Rose Jolly Jewels 113
       На последната снимка можете да видите как изглежда всеки от лаковете нанесен на два слоя. В края на полупрозрачния лак с номер 66 добавих прозрачния лак с блестящи частици. 

Golden Rose Nail Polish Collection Swatches
       Кои са вашите любими лакове на Golden Rose? Кои са любимите ви цветове от серията с блестящи частици? А от Selective? Ще се радвам да споделите в коментарите какви са отзивите ви от лаковете на Golden Rose.

До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...