събота, 18 юли 2015 г.

Сватбата: Нашият сватбен ден

       Здравейте, момичета!

       Крайно време е да споделя малко снимки и няколко думи за нашия сватбен ден. Сватбата е много повече от бяла рокля и красива прическа. Много повече от скъпа вратовръзка или лъскави обувки. За мен, за нас този ден беше празник на любовта ни. Ден, в който толкова много хора, които обичаме и ни обичат, се събраха на едно място от близо, далече и още по-далече, за да ни пожелаят щастлив семеен живот. Еуфорията, която ни завладя след цялата тази положителна енергия, се усещаше седмици след събитието.

Сватбата: Нашият сватбен ден
       Снимките не могат да опишат всички емоции от този ден. Радостните сълзи на родителите ни, искрите в очите на сестрите ни, приятелите и роднините ни, които отдавна знаеха, че този момент наближава. Безкрайно сме благодарни на всички, които бяха част от нашия ден (независимо дали бяха с нас или на хиляди километри). Че са част от нашия живот.
Грим: Уникалната и неповторима Вержи
Моята рокля: Emily Fashion Atelier
Украса/Фото/Видео: Сватбена агенция ДА
Музика: DJ Nickoto и DJ Теди
Водеща: Хриси

4 коментара :

  1. Красота! Това наистина, макар и един ден, ще е най-незабравимото и най-вълнуващото преживяване във вашия съвместен живот. Бъдете много, много влюбени и щастливи, че сте се намерили! Поздрави <3 :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни! Дълъг и щастлив семеен живот, все така изпълнен с усмивки и топлина.
    Наистина сватбата е един прекрасен ден,който за жалост минава тооолкова бързо :/

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...