понеделник, 15 февруари 2016 г.

Празни опаковки

       Здравейте, момичета!

       В днешния пост ще ви покажа последните си празни опаковки. Видимо е, че сред тях имам затвърдени любимци. Има и няколко продукта, които не ме впечатлиха особено и не бих повторила покупката. Е, повече информация ще намерите в продължението.

Празни опаковки
       По-голямата част от бялата ми козметика е на Bioderma. Изразходвах поредната опаковка от мицеларната вода на марката и вече съм се запасила с нова. Околоочният крем и Sebium Global също са продукти, които изразходвам и купувам отново. Опаковката на крема Hydrabio Legere изхвърлям с малко количество продукт, защото мисля, че срокът на годност вече е изтекъл и не ми се рискува. Кремчето е леко и попива бързо. Не ме впечатли особено - не хидратира достатъчно, не омекотява, не прави кожата ми гладка. Не бих го препоръчала.

Празни опаковки
Bioderma
       Използвам ексфолиантите на Refan с удоволствие - има богато разнообразие от аромати, усещат се приятно на кожата и я оставят гладка и нежна. В кръглата опаковка е ексфолиантът за тяло с аромат на маракуя - плодов, сладък аромат. До него е този за лице с аромат на грейпфрут. Неговият аромат е много по-освежаващ и енергизиращ. Частиците и в двата са по-скоро нежни, което ги прави подходящи за честа употреба. Ако си търсите по-груб ексфолиращ продукт, потърсете друг. Почистващото олио на The Body Shop се превърна в мой фаворит за измивен продукт. Вече съм на втората си опаковка и ще ви разкажа по-подробно за олиото в някой следващ пост.

Празни опаковки
Refan The Body Shop
       Чекмеджето, в което държа продуктите си за маникюр, е плитко и ми е по-удобно да купувам от малките опаковки от лакочистителя на Lilly - всеобщ любимец, който винаги намира място и при мен. Изразходвала съм също базата 8 в 1 на Eveline и съм много доволна от ефекта. Последни на снимката са двата ми любими топ лака - гелообразния на Essence и Seche Vite.

Празни опаковки
Lilly Eveline Essence Seche Vite
       Към кошчето с отпадъци отправям четири опаковки от любимата ми спирала - Golden Rose Maxim Eyes. Използвам я почти всеки ден - придава обем на миглите ми, разделя ги и издържа цял ден. За мен е идеална за ежедневен грим. Коректорът на Rimmel Wake Me Up използвах за прикриване на тъмни кръгове под очите. В момента имам други три коректора, но с две ръце препоръчвам този, ако имате тъмни сенки. Основата за сенки на e.l.f. и тази на Urban Decay изхвърлям без да съм доизразходила, защото са отворени от много време и срокът им вече е изтекъл. Същото се отнася и за балсама за устни на Nivea - носех го в чантата си и от честата смяна на температурата ароматът му се промени. Очната линия на Brooklin също е сред любимците ми. За съжаление вече е спряна от производство в този си вид - четох, че била подобрена формулата и опаковката, което за мен означава нов продукт. Вече си поръчах "подобрената" версия и се надявам да ми хареса също толкова.

Празни опаковки
Golden Rose Rimmel e.l.f. Urban Decay Nivea Brooklin
       Вече с удоволствие мога да изхвърля всички празни опаковки и да освободя малко пространство в шкафа. Ползвали ли сте някой от тези продукти? Какви са вашите впечатления? А кои са последните продукти, които изразходихте вие?

До скоро!
Криси

4 коментара :

  1. Еха, колко празни опаковки от декоративната козметика :D не се случва често това :)

    ОтговорИзтриване
  2. честити изхабени продукти, аз лично имам очната на Brooklin,но не съм доволна от нея защото много време ми пари на клепача след като я нанеса, спиралата на ГР съм я използвала многократно, за ежедневна употреба е идеална

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не съм имала проблем с очната линия. Ти новата формула ли ползваш или предишната? Вече изпробвах и новата - и с нея нямам оплаквания, не ми дразни.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...