вторник, 12 април 2016 г.

Грим на април

       Здравейте, момичета!

       В предишната публикация за грим на месеца ви показах на кои козметични продукти разчитах основно през февруари. Почти не усетих как се изнизаха дните и осъзнах, че през март използвах същото. За април реших да ви споделя предварително какво съм отделила в несесера си за ежедневен грим. Смених почти всички продукти в сравнение със съдържанието от миналия месец. Целта на това своеобразно предизвикателство е да се върна към позабравените продукти, за да не се окаже, че срокът на някой любимец е изтекъл без да му се насладя.

Грим на април
MAC Maybelline Inglot Bourjois Revlon Catrice Manhattan
       Коректорът на MAC си купих в края на лятото, но не го използвам често. А го харесвам много. Сега е време да го вкарам в редовна употреба. За основа на сенките си използвам Maybelline Color Tattoo в цвят Pink Gold. Определено са ми много любими. Скоро мисля, че ще приключа с тази опаковка. Избрах палитрата със сенки на Inglot за този месец. В нея имам два идеални цвята за сгъвката; златно и лилаво, които използвам за акцент; и един любим основен цвят за подвижната част от клепача. Смених течната си очна линия с автоматичния молив на Bourjois, който се оказа много наситен. Изненада ме приятно. Сенките за вежди на Catrice използвам отдавна. Дъното им се вижда все повече, капачето им се отчупи преди време - с няколко думи: изглеждали са и по-добре. Но светлият цвят ми пасва и не искам да ги сменям. Фиксирам ги с прозрачния (поне преди беше) гел на същата марка, с който нямам търпение да приключа. За устните си извадих на по-предни позиции Revlon Lip Butter и най-новия ми гланц на Maybelline. Спиралата, която избрах за този месец, е на Manhattan. Скоро ще кача и ревю за нея.
       Това са основните продукти за ежедневния ми грим за април. Разбира се, ако реша, че искам да бъда с очна линия или тъмни сенки, няма да се огранича само до този избор, а ще посегна и към останалите герои в колекцията си. А вие бихте ли се включили в предизвикателството?

До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...