понеделник, 25 юли 2016 г.

Дени от Mind Your Meal

       Здравейте,момичета!

       Днес темата ще бъде по-нетипична за блога, но за мен е истинско удоволствие да ви разкажа малко повече за Дени и Mind Your Meal. Когато бяхме съвсем малки двете с Дени живеехме на няколко минути пеша една от друга. Бяхме записани в една и съща детска градина, по-късно ходихме в едно и също начално училище. Истинското ни приятелство обаче прерасна чак в гимназията, когато се озовахме в един и същ клас.



       Не мога да повярвам, че се познаваме почти цял живот. Със сигурност мога да кажа, че тя е един от най-слънчевите хора, които познавам. Винаги е готова да погледне от позитивната страна на живота и да накара всеки да се усмихне.
       След като Дени ни разказа (на мен и другите момичета) за желанието си да направи блог, всички я подкрепихме, защото знаехме, че ще се получи нещо страхотно. И не сме сбъркали. Ето защо ви предизвиквам - ако обичате интересни и здравословни храни, ако си търсите идеи за нещо за похапване, ако просто харесвате красивите снимки, задължително посетете Mind Your Meal. А ако се чудите с коя рецепта да започнете, горещо препоръчвам муса с авокадо и круша.

Мус с авокадо и круша/Mind Your Meal
       Можете да намерите Дени и във Facebook или Instagram.

До скоро,
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...