вторник, 28 февруари 2017 г.

Нови придобивки

       Здравейте, момичета!

       Ако следите блога ми, знаете, че вече съм в третия триместър от бременността си. В този период бебешките покупки са ми много по-интересни (а и необходими), но въпреки това не съм забравила и радостта, която козметиката ми носи. В днешния пост ще ви покажа някои от по-интересните ми козметични придобивки напоследък.

Нови придобивки
Maybelline Catrice Bell L'Oreal Golden Rose FAB
       Catrice е една от марките, които привличат все повече вниманието ми. Сета за вежди използвам от години и вече почти приключвам с предишната си опаковка, затова взех нова. Доволна съм и от базата за сенки на марката. Старата ми вече е в торбичката с празни опаковки и беше време да си я купя отново. Озаряващият серум беше част от лимитирана колекция. Още когато пробвах тестера ми допадна и нямаше как да го пропусна. Попаднах на промо-предложение за комплект от коректор и фон дьо тен. За съжаление дори най-светлият цвят от фон дьо тените на Catrice се оказа тъмен за мен. Ще му дам шанс през лятото и се надявам тогава да ми пасне.

Нови придобивки
Catrice
       Спиралите Lash Sensational на Maybelline бяха на цена под 10лв в Lilly и си взех две. Реших да се върна към един обичан от мен преди продукт - молива за вежди. Хареса ми и четчицата в края му. Сред любимите ми цветове за лакове е светло розовото. Според мен придава чист и нежен вид на ръцете. На касата получих подарък спиралата Colosal Go Chaotic.

Нови придобивки
Maybelline
       Продуктите на Bell получих за проба. Матиращият мус очаквано за мен се оказа тъмен за кожата ми. Лакът е кремообразен. На един слой е полупрозрачен и е наложително да се добави поне още един. Стои много добре на ноктите, ако ви е интересно ще го покажа и на моите ръце. Несъмнено най-интересният продукт е контуриращият стик. Нанася се гладко, прелива се лесно и стои чудесно на кожата. В тъмната опаковка се намира цветен гел за вежди, който още не съм изпробвала.

Нови придобивки
Bell
       Единичните сенки на L'Oreal са с номер 106 и според мен са истински удар в десятката. Идеални са за преливане на цвят към сгъвката на окото. Стоят много добре и нанесени на целия подвижен клепач. Меки са на допир. Очната линия на Golden Rose има много тънък писец. Трайна е и не ми се размазва. Очната линия на Too Faced си купих от разпродажбата на Бери във фейсбук и я бях прибрала, за да я снимам за нови придобивки. И я забравих. Все още не съм я носила, но цветът е много красив. 

Нови придобивки
L'Oreal Too Faced Golden Rose
       Заздравителят за нокти на Eveline редовно присъства в арсенала за грижа за ноктите ми. Аз определено виждам неговия ефект - заздравява ноктите ми осезаемо. Когато остане малко количество в опаковката, започва да се сгъстява и никога не съм го довършвала до края. Бях споменала колко суха стана кожата ми покрая бременността. Реших да пробвам хидратиращия крем на First Aid Beauty, но дори той не се справи със сухотата. Ще разчитам след нормализиране на хормоните ми проблемът да се реши. 

Нови придобивки
Eveline First Aid Beauty
       А кои са вашите последни козметични придобивки? Имате ли впечатления за някои от изброените продукти? Ще се радвам да прочета мненията ви в коментарите :)

До скоро!
Криси

1 коментар :

  1. Спиралата Lash Sensational на Maybelline ми е любима! Няма друга такава - прекрасно подчертава миглите, разделя ги косъм по косъм и изглеждат невероятно.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...