вторник, 28 февруари 2017 г.

Планер: Вдъхновение

       Здравейте, момичета!

       В няколко предишни публикации ви показах как подреждам моя планер, какво включвам и как оформям основните страници за месеците. Водя своя дневник вече около половин година. За това време съм почерпила идеи от десетки видеа в YouTube, блогъри, Pinterest-постове, Instagram-акаунти. Днес ще ви покажа кои са любимите ми места за вдъхновение. Някои от идеите използвам едно-към-едно и за себе си, други съчетавам помежду им, трети изменям леко, за да бъдат по-полезни за мен. Ако водите дневник или се замисляте да започнете такъв, предполагам, че ще ви бъде интересно и полезно да разгледате.


       Ако сега започвате или още обмисляте дали да започнете своя дневник, мисля, че добро начало ще бъде да разгледате видеата в канала Bullet Journal. Там ще намерите основите, върху които да съградите вашия планер.
       В YouTube мога да посоча моята любимка без да се замислям. Boho Berry има над 100 видеа, в които показва своите дневници. Качва редовно, показва и разказва подробно за всяка страница. Много други влогъри също я пропоръчват. Ако не обичате да гледате видеа, можете да разгледате нейния блог.
       В Instagram следя няколко акаунта свързани с планиране. Сред тях са:


       В Pinterest често се отбивам в търсене на вдъхновение за конкретни детайли. Запазила съм си няколко линка с идеи, които да използвам за напред:


       Споделете в коментарите вие водите ли си дневник? Какво мислите за Bullet Journal? А кои са любимите ви места за вдъхновение какво ново да приложите? Ще се радвам да прочета мненията ви :) 

До скоро!
Криси

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...