понеделник, 21 януари 2013 г.

Bioderma Sebium Serum

Здравейте, момичета!

Безспорно най-известният продукт на Bioderma е мицеларната вода. Няма момиче, което да съжалява за тази покупка. Но това далеч не е единственият им отлѝчен продукт. Bioderma Sebium Serum определено ме спечели от първата седмица употреба.
Bioderma Sebium Serum
Защо започнах употребата му? Напоследък никак не чувствах кожата си "щастлива" - на челото беше мазна, около устните ми суха, на бузите ми излизаха ужасни пъпки. Всичко това е резултат от съчетанието между студеното време и климатиците. В такива случаи е необходимо да се вземат мерки.
Bioderma Sebium Serum
Първото, което аз направих, бе да огранича използването на фдт до минимум.
Второто (и може би доста по-ефикасно) беше да започна да използвам Bioderma Sebium Serum, който получих от една от най-добрите ми приятелки. Можете да го намерите на цена около 25лв. Тубичката е подобна на крем за ръце. Отворът е оформен като капкомер. Количеството е 40мл. Продуктът е прозрачен с много нежна консистенция, бих я оприличила на течен гел.
Може да се използва 2-3 пъти в седмица профилактично или да се направи 4-седмично лечение (като се използва ежедневно) в зависимост от това колко проблемна е кожата. Аз реших да го използвам през ден. Нанася се малко количество вечер на измита и подсушена кожа. Може да се съчетае с обичайната нощна грижа като се нанася преди друг продукт. Попива бързо без да оставя следи.
Какви са резултатите? Използвам го от три седмици (през ден), а резултатите са видими - лицето ми се изчисти, пъпките изсъхнаха доста бързо, а петънцата от тях избледняват. Кожата ми стана гладка и сияйна. За този период съм използвала по-малко от половината продукт. Смятам, че за постигнатите резултати напълно оправдава цената си. Бих го купила, ако състоянието на кожата ми се влоши отново.
Използвали ли сте го? Останахте ли доволни? Какви продукти използвате вие, когато кожата ви не е "щастлива"? Можете да оставите коментар тук или във Facebook.

До скоро!
Криси

2 коментара :

  1. Крис, за пъпки също помага едно лекарство, казва се Зинерит. Поне аз останах доволна, защото нещо напоследък много бяха започнали да ми се появяват, по незнайни причини. Ползвам го от няколко дни и има видима разлика. Струва около 12-14 лв (за моментите на финансово затъмнение е добро решение :D)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...