понеделник, 28 януари 2013 г.

Любими за януари

Здравейте, момичета!

В края на януари реших да ви покажа кои са любимите ми продукти за месеца. Използвала съм ги почти всеки ден, а някои от тях - дори по няколко пъти на ден.
Несъмнено най-най-любимият ми продукт е NAKED. Получих палитрата на Urban Decay като подарък за Коледа и от тогава я използвам почти всеки ден. Сенките се усещат на клепача нежни като крилца на пеперудка. Преливат се лесно. Всички цветове са силно пигментирани и трайни. Любимата ми комбинация е Virgin във вътрешния ъгъл на окото, Sin (или Toasted) на подвижния клепач и Buck в сгъвката. Ако искам по-силен грим, използвам Hustle и Creep.
Кремът за ръце на Bilka няма нужда от представяне. Предполагам, че всички са го виждали/ползвали. Това е може би петата ми тубичка от него. Обожавам аромата му. Прави кожата на ръцете ми мека и гладка. Попива бързо без да оставя мазен слой. Ще продължа да го купувам и за напред.
Балсамът за устни на Leocrema ме спасява в студените дни от напукани устни. Без значение дали отивам само до магазина или ще бъда навън няколко часа, винаги преди излизане си слагам от него. Ползвала съм и други балсами за устни, но винаги се връщам към този.
Друг продукт, който използвах почти всеки ден от месеца, е Bioderma Sebium SerumДоволна съм и (ако имам нужда) бих го купила отново.
Заздравителят за нокти на Melly ми е най-любимият заздравител. Ще пусна по-подробна информация за него скоро. Ако си го намерите някъде - не го пропускайте, наистина си заслужава!
Двете бели цветенца, които виждате на снимката, са пръстен и колие. Много ги харесвам и ги носих доста често през януари. Знам, че не са типично зимни, но това не ме спираше да посягам към тях. По принцип не нося големи аксесоари, но харесвам и цвета и формата на този пръстен. Получих ги за дипломирането ми (декември 2012) от родителите на приятеля ми и съм им много благодарна.
Ако желаете, можете да споделите кои са вашите любими януарски продукти. Можете да го направите в коментарите, да оставите линк към ваша публикация на темата или да качите снимка на стената във Facebook.

До скоро!
Криси

6 коментара :

  1. Честита палитра! Много хубави неща си показала :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пусни подробно инфо за заздравителя, моляяя :) Ноктите ми са в безобразно състояние и освен правилен пример на храна, трябва да си намеря и нещо подобно, което да стегне кекавите ми нокти. Толкова меки никога не са били...
    Сред моите любими продукти е хидратиращият гел за измиване на лицето на Билка с краставица (ползвам го от години и нямам намерение да го спра! Даже сега ще карам една приятелка да ми го праща от България. Другият ми любим продукт е пак техен - балсамът за ръце с розова вода :) Писах за него миналата седмица :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До няколко дни ще пусна нещо за заздравителя - не мога да оцеля подходящо време за снимки :/ Но наистина си заслужава, за мен това е заздравитеЛЯТ :D
      Не съм ползвала балсама, но може да му дам шанс :D Имам едно съвсем некратко списъче с неща, които много искат да ги купя. И балсамът влиза към тях. Ти си виновна :)

      Изтриване
  3. Любими продукти, хм... Доста варираха сякаш, но ежедневно използвах тези:
    - MAC Paint Pot Painterly
    - L'oreal 4D Waterproof mascara
    - Nivea Lip Balm (тъмно синия)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Използвала съм само балсама на Nivea и на мен също ми харесва. За другите 2 продукта съм попадала само на положителни мнения.

      Изтриване

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...